ZooParc Overloon opent nieuwe dierverblijven

ZooParc Overloon blijft ontwikkelen in 2018: nieuwe verblijven voor dwergnijlpaarden, stokstaartjes en gieren!

Overloon, vrijdag 30 maart 2018 – ZooParc Overloon blijft ontwikkelen om de kwaliteit van het park voor haar bezoekers én de dieren te verhogen. Vandaag mogen de dwergnijlpaarden en flamingo’s voor het eerst kennismaken met hun gloednieuwe verblijf, en nog voor de zomer krijgen ook de stokstaartjes en de palm- en kapgieren een nieuw verblijf.
Om het expeditiegevoel te verhogen kunnen bezoekers straks in de gierenvolière vanaf een uitkijkpost oog in oog staan met de indrukwekkende vogels. De ruime volière wordt vlak bij het binnenverblijf van de giraffen gerealiseerd. Naast gieren komen er ook kirk’s dik dik antilopes en kroonkraanvogels in het gebied te wonen.
Ook werkt ZooParc aan de totale expeditie beleving in het park. Er komen nieuwe bruggen, uitkijkpunten en vlonders in het park, zodat bezoekers de dieren nog avontuurlijker observeren. Daarnaast komen er op meerdere mooie uitzichtpuntjes nieuwe bankjes en stoelen, waarop gasten even lekker rustig de bijzondere dieren kunnen bewonderen.
Beeld: ZooParc Overloon

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*