Expeditieweek in ZooParc Overloon

Insecten eten en poep herkennen: tijdens de Expeditieweek in ZooParc Overloon leren kinderen hoe ze overleven in de wildernis!

Tijdens de Expeditieweek in ZooParc Overloon, van zaterdag 28 april t/m zondag 6 mei, leren kinderen aan de hand van spannende activiteiten hoe ze overleven in de wildernis. Met hun eigen expeditiepaspoort kunnen ze in het park op ontdekkingsreis.
Insecten eten en poep herkennen
Er zijn tijdens de Expeditieweek allemaal spannende activiteiten te beleven. Zo worden kinderen én volwassenen uitgedaagd om een sprinkhaan of meelworm te proeven, want in meer dan 100 landen over de hele wereld staan insecten gewoon op het menu. Bezoekers kunnen in het park ook leren om sporen en poep van wilde dieren te herkennnen, zodat ze in de natuur weten welke dieren er in de omgeving zijn. Tussen de activiteiten en dierverblijven in bevinden zich allerlei avonturenpaadjes en er is zelfs een hoge klimtoren voor de stoerste kinderen!
Stichting Wildlife
De vrijwilligers van Stichting Wildlife begeleiden de activiteiten tijdens de Expeditieweek in het park. Je komt ze ook tegen in de Cheetah shelter, waar ze alles vertellen over de bijzondere dieren in het park en uitleg geven over natuurbehoud.
Praktische informatie
De expeditieweek in ZooParc Overloon vindt plaats van zaterdag 28 april t/m zondag 6 mei. Meer informatie: www.zooparc.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*