Walibi Holland gestart met verkoop tickets Halloween Fright Nights

Walibi Holland in Biddinghuizen is vandaag gestart met de verkoop van tickets voor het populaire Halloween evenement Fright Nights.

Het evenement dat plaats zal vinden in oktober. Het park verkocht eerder al de normale entreetickets. Vanaf vandaag zijn ook de toegangskaarten voor de spookhuizen in de verkoop gegaan. Walibi Holland opent dit jaar twee nieuwe spookhuizen en een nieuwe scare zone.

Het oude spookhuis Haunted Holidays wordt voor een keer omgebouwd naar The Final Slay Ride, een spookhuis dat in het teken zal staan van Kerstmis. In Urban Explhorror worden bezoekers met een lantaarn door het spookdoolhof gestuurd. Deze interactieve ervaring speelt zich af in een vervallen magazijn.

In themazone Wilderness komt in de avond een angstaanjagend kerkhof tot leven, genaamd Ghostly Graveyard. Overdag hoor het kerkhof bij de kindvriendelijk versie Halloween Spooky Days, maar na zonsondergang lopen allerlei enge freaks rond.

Het kerkhof wordt groter in omvang en krijgt nieuwe effecten en meer personages. Zone Nightmares zal verplaatst worden naar de omgeving van de Splash Battle. De gebieden Pirates Cove, Festival of Freaks en Tangled Twigs komt dit jaar weer terug. Villains zal dit jaar niet meer in het aanbod aanwezig zijn.

De bestaande spookhuizen, zoals o.a. Below, The Clinic en Psychoshock keren ook terug met wat kleine veranderingen. De walkthrough attracties Wicked Woods en Camp of Curiosities zijn ook weer van de partij.

Kaartjes voor Psychoshock, Jefferson Manor, The Final Slay Ride en The Villa komen op 8,50 euro per persoon. Voor 28 euro is ook een Haunted Package verkrijgbaar waarbij alle vier de spookhuizen te bezoeken zijn. Daarnaast is een RIP Pass is te koop voor 45 euro, hiermee kan je de wachtrijen voor de spookhuizen overslaan.

De prijs voor Slaughterhouse komt op 22,50 euro. The Clinic bedraagt 19,50 euro en voor Below en Urban Explhorror moet 17,50 euro worden afgerekend.

Tickets zijn verkrijgbaar op: https://www.walibi.nl/halloween/nl/halloween-fright-nights