Ruim 56.000 euro voor Fight Cancer bij Rollercoaster Run Walibi Holland

Afgelopen zaterdagavond namen zo’n 250 lopers deel aan de Rollercoaster Run in Walibi Holland. Op een parcours van 5 kilometer haalden de renners, waaronder enkele dj’s van Radio 538, een bedrag op van ruim 56.000 euro voor het goede doel Fight Cancer.

Om 19.00 uur vertrokken de 250 renners onder luid gejuich van vele supporters. Het parcours liep door het park en de hardlopers werden uitgedaagd om ook een ritje in enkele achtbanen te maken, zoals de gloednieuwe hybride achtbaan Untamed, maar ook Lost Gravity en Xpress Platform 13.

Door Radio 538 werden dit jaar twee teams afgevaardigd met Barend van Deelen en Daniël Lippens als hoofd. De deelnemers konden zich bij een van de twee teams voegen. Er barstte een felle strijd los om zo veel mogelijk geld op te halen voor Fight Cancer. De dj’s haalden ruim 21.000 euro op.

Mascha van Till, directrice van Walibi Holland, overhandigde na afloop een cheque aan Limore Noach van Fight Cancer. Mascha van Till: “Ik ben zo trots op alle deelnemers, ons team en de samenwerking met Fight cancer en Radio 538, want er is weer een schitterend bedrag bij elkaar gerend voor belangrijk onderzoek naar kanker.”

fight cancer met rollercoaster run walibi holland
untamed walibi holland rollercoaster run voor fight cancer

Lees ook: Walibi organiseert tweede editie Rollercoaster Run

Kom ook in actie