Walibi Belgium zoekt 600 medewerkers

Walibi Belgium zoekt 600 bij voorkeur Nederlandskundige medewerkers

én gebruikt hiervoor een nieuw digitaal platform

Maandag 29 januari 2018 — Een CV doorsturen in een Word-bestand? Niet bij Walibi. Het pretpark laat sollicitanten antwoorden op vragen via een video en gaat zo op zoek naar Nederlandskundige medewerkers (seizoensarbeiders en studenten).

Online solliciteren met video
Om de jobs die het pretpark aanbiedt in te vullen gebruikt Walibi een nieuwe tool: online solliciteren met een video. Aan kandidaten wordt gevraagd om via hun webcam enkele vragen te beantwoorden. Zo kunnen ze uitleggen waarom ze de geknipte persoon zijn voor de job.“Via de video’s die ons bereiken kunnen we meteen zien hoe kandidaten zich uitdrukken, of ze (klant)vriendelijk zijn en of ze de juiste drive hebben”, zegt Antoine Stasse, HR Officer.Een nieuwe manier van werken die perfect past bij een park in volle verandering. Vanaf dit jaar opent het park namelijk ieder jaar minimum een nieuwe attractie en wordt minimum een zone volledig vernieuwd.
weerwolf walibi belgium
Praktisch
In totaal zoekt het pretpark 600 medewerkers (seizoensarbeiders en studenten) – waaronder vele Nederlandskundigen – voor het seizoen 2018 (van april tot november). Geïnteresseerden kunnen online solliciteren via de website www.walibi.be (rubriek jobs).
walibi belgium zoekt 600 medewerkers