Walibi Belgium uitverkocht op donderdag 13 en vrijdag 14 mei

walibi belgium vampire

Walibi Belgium is op donderdag 13 en vrijdag 14 mei volledig uitverkocht.

Alleen abonnementhouders en bezoekers van Walibi Belgium die reeds over een reservering beschikken, hebben toegang tot het park. Voor het weekend zijn nog wel tickets beschikbaar. Op dit moment wordt slechts één derde van de maximale capaciteit van het park toegelaten zodat er voldoende afstand tussen de bezoekers kan worden gehouden. Door het extra lange weekend en het voorspelde mooie weer verwacht Walibi dat het park snel volgeboekt is.

Het park raadt daarom iedereen aan om een bezoek aan het park zo vroeg mogelijk te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Voor meer informatie, het kopen van tickets of reserveren kan je terecht op de website van Walibi Belgium: www.walibi.be

Lees ook: Walibi Belgium’s nieuwe achtbaan Kondaa open!

radja river walibi belgium
Radja River

UPDATE 12 mei 2021:

Gisteren kondigden we aan dat Walibi Belgium uitverkocht is op donderdag 13 en vrijdag 14 mei. Ondertussen heeft het park ook zijn beperkte bezoekerscapcaiteit bereikt voor zaterdag 15 mei. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar voor zondag 16 mei, maar Walibi verwacht dit verlengde weekend volledig uitverkocht te zijn.

Enkel bezoekers en abonnees met een reservatie zullen dit weekend toegang krijgen tot het park. Om voldoende afstand tussen de bezoekers te verzekeren, wordt slechts één derde van de maximale bezoekerscapaciteit toegelaten. Met het mooie weer en nog een verlengd weekend in het vooruitzicht verwacht Walibi dat deze capaciteitslimiet snel bereikt zal worden. Het park raadt daarom aan om een bezoek zo lang mogelijk op voorhand te reserveren.

De openingsuren van Walibi Belgium zijn steeds te raadplegen via www.walibi.be