Walibi Belgium komende vier dagen uitverkocht

Walibi Belgium in Waver is de komende vier dagen helemaal uitverkocht. Kaartjes voor dinsdag 22, woensdag 23, donderdag 24 of vrijdag 25 juni zijn niet meer beschikbaar.

Walibi Belgium is momenteel het drukst bezocht pretpark van de Benelux.

Ook voor volgende week maandag en dinsdag gaat de kaartverkoop erg snel. Er zijn nog enkele plaatsen vrij volgens een voorlichtster aan de website Looopings. De reden voor deze drukte is waarschijnlijk de past geopende gloednieuwe megacoaster Kondaa. Dat trekt veel nieuwsgierige bezoekers. Ze komen echt om de achtbaan uit te proberen en daar is het park erg blij mee.

In mei werd de snelste en hoogste achtbaan Kondaa geopend. Met een hoogte van 50 meter zie je het gevaarte al van grote afstand. Met een snelheid van maar liefst 113 kilometer per uur raas je over de 1200 meter lange track. Momenteel zijn ook de schoolexamens in België bijna afgelopen. Jongeren zijn op zoek naar een leuk dagje uit. Momenteel zijn speciale School’s Out tickets te koop voor 30 euro. Deze tickets zijn geldig op doordeweekse dagen van 21 tot en met 30 juni.

kondaa walibi belgium
Kondaa, de nieuwe megacoaster in Walibi Belgium