Walibi Belgium gaat tickets vergoeden

Walibi Belgium en Aqualibi hebben door het oplopende aantal besmettingen met het coronavirus de deuren vroegtijdig moeten sluiten.

Het bestuur van Walibi Belgium heeft besloten om bezoekers die nog over niet gebruikte kaartjes beschikken of nog een geldig abonnement hebben tegemoet te komen. Het parkbestuur heeft besloten om alle geldige Walibi abonnementen en kaartjes geheel of gedeeltelijk te vergoeden.

Tickets die geldig waren tussen 24 oktober en 8 november worden volledig terugbetaald. Abonnementen worden naar resterende waarde (berekend op basis van de aankoopdatum) terugbetaald. Abonnementen van Aqualibi worden verlengd pro rato de uitzonderlijke sluitingsperiode, waarvan de duur tot heden nog onbekend is.

Iedereen die een vergoeding wil van tickets of een abonnement dient voor 31 januari 2021 een aanvraag te doen via https://www.walibi.be/nl/covid-19/terugbetaling. De terugbetaling zal in februari 2021 zijn.

We hopen onze bezoekers snel weer te verwelkomen en bedanken hen voor hun loyaliteit. We hebben volgend seizoen ook veel in petto voor onze bezoekers: een gloednieuwe zone met een indrukwekkende achtbaan, de hoogste en snelste van de Benelux.

Jean-Christophe Parent, CEO Walibi Belgium-Aqualibi.

Via de website www.walibi.be en www.aqualibi.nl worden bezoekers op de hoogte gehouden.