Voor Halloween werft Walibi 380 extra talenten aan

Vier de 25ste verjaardag van Walibi’s Halloween-seizoen!

Een griezelige mijlpaal

Deze herfst viert Walibi de 25ste verjaardag van zijn Halloween-seizoen en presenteert de meest griezelige editie ooit. Om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen, worden er de komende weken maar liefst 380 figuranten, kostuumontwerpers en make-upartiesten aangenomen.

Openingstijden en angstaanjagende attracties

Zoals elk jaar opent Walibi zijn deuren van 12 oktober tot 3 november voor een griezelig Halloweenseizoen. Het park en de attracties worden voor de gelegenheid volledig omgetoverd, met een heleboel monsters die ronddwalen en bezoekers de schrik van hun leven bezorgen. Dit jubileumjaar belooft enger dan ooit te worden!

Aankondiging rekruteringscampagne

Om dit evenement tot een overweldigend succes te maken, zoekt Walibi:

Doe mee aan de Halloween Rekruteringscampagne

Net als elk jaar organiseert Walibi een Halloween rekruteringscampagne. Naast de vaste groep enthousiaste medewerkers die elk najaar terugkeert, zijn we altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s. De aantrekkingskracht van ons aanbod ligt zeker in de specifieke profielen die we zoeken, maar ook in het unieke karakter van de ervaring en de omgeving waarin de medewerkers zullen werken. Tijdens de Halloweenweken bruist het park nog meer dan anders.

Aanmelden en selectieprocedure

Voorwaarden:

  • Kandidaten moeten liefst ouder zijn dan 18 jaar
  • Beschikbaar zijn tijdens de hele Halloweenperiode
  • Flexibel zijn, aangezien het park op sommige avonden tot 22u open zal zijn

Hoe solliciteren:

  • Solliciteer vóór 15 juli op de Jobs-pagina en geef aan voor welke functie je je kandidaat wilt stellen (figuranten, kostuumontwerpers, of make-upartiesten)
  • Vul een kort formulier in en stuur een videopresentatie in om je slaagkansen te vergroten

Castingdata:

  • Figuranten: 24, 25 en 26 juli
  • Make-upartiesten: 27 juli, 3, 7 en 14 augustus

Verdere castings zullen georganiseerd worden indien nodig.

Contactinformatie

Voor meer informatie, bezoek onze website of neem contact op met Luis de la Serna, verantwoordelijke aanwerving Walibi Belgium-Aqualibi. Kom en beleef een onvergetelijke Halloween bij Walibi!