Waarbeek viert zomer met drie zomeravonden

Bekende helden van TV bezoeken de traditionele Zomeravonden op 22 & 29 juli en 5 Augustus.

HENGELO (Ov) – Ook deze zomer organiseert Familiepretpark “de Waarbeek” 22 & 29 juli en 5 Augustus weer haar traditionele Zomeravonden. Doordat de schemering al wat invalt is het park gehuld in een spannende sfeer! Maar dat is helemaal niet eng, het park wordt namelijk verlicht door duizenden lampjes!
Speciale Gasten
Tijdens de Zomeravonden brengen een aantal TV-helden een bezoek aan het park. Er is dan tijd voor ene meet&greet met de helden van TV! Op 22 juli komt Dora, op 29 juli Thomas de Trein, terwijl Het Zandkasteel te gast zal zijn bij de afsluitende zomeravond op 5 Augustus.
Het park is tijdens de Zomeravonden tot 19:00 geopend, en bezoekers die overdag het park bezoeken, hebben GRATIS toegang tot de zomeravonden!
Kaarten voor de zomeravonden zijn te koop aan de kassa van het park of via www.waarbeek.nl
Kampvuur en Cocktails
Speciaal voor de kinderen is er een kampvuur waarbij elk kind marshmallows mag roosteren, en om de Zomeravond nog feestelijker te maken staat er voor iedereen een feestcocktail klaar.
Pretpark “de Waarbeek”, veel plezier en vertier!
“de Waarbeek” biedt u nostalgische kermis met Botsauto’s, de Hully Gully, de Calypso, de Rodelbaan, en de antieke Zweefmolen. Je kunt ook lekker met de Stoeltjeslift hoog boven het water zoeven, of vliegen in je eigen Ufo in de Skyflyer. Voor de kleintjes zijn er de Lazy Pompoen, de Eendencarrousel en Spoortrein.
Bron en foto: De Waarbeek