Familiepretpark de Waarbeek vanaf 3 april weer open

Familiepretpark de Waarbeek gaat bijna weer open…

Al 91 jaar een garantie voor een leuk en goedkoop dagje uit!

Vanaf 3 april is Familiepretpark de Waarbeek weer geopend.

2015 belooft een spectaculair jaar te worden voor het goedkoopste pretpark van Oost-Nederland. In mei opent het park een nieuwe stoere actieve attractie en in juni komt er een grote groep bekende televisiehelden op bezoek in het oudste pretpark van Nederland. Daarnaast presenteert het park vol trots ook de première van een eigen magische show waarin Twekky een hoofdrol gaat vervullen en die volledig in eigen beheer is ontwikkeld. In de zomer zal er ook een nieuwe waterattractie aan het aanbod worden toegevoegd.

 
91-jarig plezier, dat vier je me Twekky!
Familiepretpark de Waarbeek staat al 91 jaar garant voor een geweldig en nostalgisch dagje uit voor het hele gezin, en dat moet natuurlijk gevierd worden! De Waarbeek begon als Theehuis in de bossen tussen Hengelo en Enschede, en is inmiddels uitgegroeid tot het leukste en goedkoopste dagje uit van Oost Nederland met unieke en nostalgische attracties. Zo hebben wij de oudste stalen nog werkende  achtbaan van de wereld!Na het grote succes van Twekky’s verjaardag in de zomer van 2014, heeft de Waarbeek besloten om ook dit jaar Twekky’s verjaardag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Op zaterdag 23 mei wordt dit weer groots gevierd!
Special Guests!
Speciaal voor deze bijzondere verjaardag brengen een aantal favoriete televisie helden een bezoek aan Familiepretpark de Waarbeek! Altijd al eens met Favoriete TV held op de foto gewild? Dat kan! Wie er allemaal gaan komen houden we nog even geheim, houd daarvoor onze website en Facebookpagina in de gaten.
Aanbieding!
Enkel in het voorseizoen koop je een abonnement voor Familiepretpark de Waarbeek voor slechts 25 euro in plaats van 35! Voor 25 euro kun je dus het gehele seizoen nostalgisch genieten van het park. Ook heb je gratis toegang tijdens alle extra evenementen in het kader van Twekky’s verjaardag en krijg je korting op de horeca. Daarnaast genieten abonnees van vele extra voordelen! Ook voor kinderfeestjes of een bedrijfsfeest op maat biedt de Waarbeek een interessante aanbiedingen.
Nieuwe show met Twekky
Kindervriend van de Waarbeek met nieuwe outfit middelpunt in nieuwe show.
Vol trots presenteren wij per 1 mei ook de première van een eigen magische show waarin Twekky een hoofdrol gaat vervullen en die volledig in eigen beheer is ontwikkeld. De show zal plaatsvinden in een vernieuwd decor in Twekky’s theater midden op ons park.
Bron: De Waarbeek