Toverland zoekt 150 scare actors voor de Halloween Nights

Toverland zoekt 150 scare actors voor Halloween Nights

Attractiepark Toverland staat in oktober en november helemaal in het teken van Halloween. Tijdens de Halloween Nights nemen angstaanjagende griezels de macht over het park. Toverland is op zoek naar 150 acteurs om deze duistere verschijningen tot leven te brengen. Dit jaar zijn er 13 Halloween Nights, waarbij scare actors de bezoekers laten griezelen in diverse scare zones en Haunted Experiences. Aanmelden voor de audities kan nu via toverland.com/scareactor.

Een rol met impact

“Als scare actor zorg je ervoor dat de bezoekers van Toverland kunnen griezelen met een lach,” vertelt Luke Verhoeven, Manager Entertainment. “We hebben veel verschillende rollen te vervullen; van zombiekrijger of circusclown tot dansende ondode of reusachtige rat. Tijdens de audities bekijken we welke kandidaten onze griezels het beste tot leven kunnen brengen.”

Toon je talenten

In het aanmeldformulier kunnen toekomstige scare actors ook aangeven of ze over speciale vaardigheden beschikken. “Kun je jongleren, mimespelen, steltlopen of heb je een ander uniek talent? Laat dit dan tijdens de audities zien,” moedigt Luke aan. “We zetten deze talenten graag in!” Acteerervaring is niet noodzakelijk. Iedereen met een passie voor griezelen en acteren is welkom.

Aanmelden voor audities

De audities vinden plaats op 30 augustus, 5 september en 7 september in de middag en avond. De Halloween Nights zijn op 5, 12, 19 t/m 21 en 23 t/m 27 oktober en 1, 2 en 9 november. Acteurs moeten minstens 18 jaar oud zijn en op minimaal 10 van de 13 Halloween Nights beschikbaar zijn, evenals op de generale repetitie op woensdag 2 oktober. Aanmelden voor de audities is mogelijk via toverland.com/scareactor.

Meer dan alleen scare actors

Naast scare actors is Toverland ook op zoek naar zoneleiders voor de diverse scare zones en Haunted Experiences, servicemedewerkers voor onder andere de ticketcontrole bij de Haunted Experiences, en acteurs die tijdens de familievriendelijke Halloween Days de jongste bezoekers kunnen betoveren met speciaal entertainment. Alle actuele vacatures voor het halloweenseizoen zijn te vinden op www.werkenbijtoverland.com.

Destroy – Foto Toverland
Shadows of the Sea – Foto Toverland