Toverland viert groot carnavalsfeest op vrijdag 25 februari

Op vrijdag 25 februari start Toverland met een groot carnavalsfeest. Tijdens de vier uur durende show zijn er verschillende optredens van carnavalsartiesten.

Door de versoepeling van de coronaregels zijn er 2500 kaarten beschikbaar. De Graote Vastelaovend Show start om 19.00 uur en duurt tot 23.00 uur. De entree voor dit evenement kost 22,22 euro per persoon. Bezoekers vanaf 6 jaar kunnen het buitenevenement bezoeken. Er zal geen coronacheck zijn, iedereen mag zonder coronatoegangsbewijs naar binnen.

In het entreegebied Port Laguna wordt een groot podium gebouwd. Attracties in het park zijn gesloten. Parkeren is mogelijk op de gebruikelijke parkeerplaats, er rijden ook bussen vanuit de grote steden in Limburg. De organisatie spreekt van het eerste outdoor evenement in Nederland met publiek na de versoepelingen.

De Graote Vastelaovend Show begon vorig jaar als een online evenement door corona waarbij kijkers vanuit huis carnaval konden vieren. Oorspronkelijk zou er dit jaar weer een livestream zijn, maar vanwege de versoepelingen kan er nu toch publiek bij zijn. De show is ook nog steeds online te volgen. De line-up van de avond bestaat uit onder andere Marleen Rutten, Rempetemp, Hoondervel, Pruuf Mar, Beppie Kraft, Dieter Koblenz en Big Benny.

Lees ook: Toverland opent ook in de winter

Bron: Looopings.nl