Toverland maakt programma Halloween bekend

In oktober en november is het tijd voor Halloween in Toverland. Met de Halloween Days en Nights viert het park het jaarlijkse griezelevenement.

Toverland heeft dit jaar drie spookhuizen, twee walkthroughs en maar liefst vijf scarezones. De populaire Maison de la Magie, Fear the Woods en The Dollhouse keren terug. Ook de walkthrough The Witches Forest is van de partij. Shadows of the Sea, Morgana’s Frozen Knights, DesTroy, Cirque en Fiesta de los Muertos zijn de scarezones die wederom te bezoeken zijn. Dit jaar werd de walkthrough Trapped vernieuwd. Tickets voor de Halloween toevoegingen komen op 5 euro per beleving. Voor Maison de la Magie is de prijs 7,50 euro. Een Fear Pass kost 62,50 euro en geeft eenmalig toegang tot alle huizen, zones en walkthroughs inclusief festivalbandje en dinerbuffet.

De Halloween Nights beginnen om 18.30 uur met een show en parade. De avond eindigt met een groot vuurwerk om 22.45 uur. De Halloween Nights worden gehouden op: 8, 15, 22, 23, 24, 26, 27, 28, 29, 30 en 31 oktober en op 5 november.

Overdag is het park het domein voor de familievriendelijke Halloween Days.

Meer info op www.toverland.com

Vergelijkbare berichten