Overnachten op pop-up camping Toverland

Vanaf deze zomer kan je blijven slapen bij Attractiepark Toverland. Het parkeerterrein naast de houten achtbaan Troy wordt namelijk omgebouwd tot het Pop-Up Summer Camp. Bezoekers kunnen zelf een caravan, tent of camper meenemen, maar het is ook mogelijk om een reeds ingerichte tent te huren. Een bezoek aan deze unieke tijdelijke camping is inclusief toegang tot het park. Vanaf 11 juli tot en met 23 augustus is het Pop-Up Summer Camp geopend tijdens het zomerevenement Summer Feelings. Meer informatie is te vinden op www.toverland.nl/overnachten.

Er zijn ongeveer 120 staanplaatsen voor caravans, campers en tenten. Maar je kan ook een reeds ingerichte tent huren voor 2, 4 of 6 personen. De camping beschikt over elektriciteit en sanitaire voorzieningen. Voor het gehele verblijf is de entree tot Toverland inbegrepen. Je kan zelfs ontbijten, want je boekt er eenvoudig een bourgondische ontbijtmand bij. Er is een special receptie voor het in- en uitchecken.

“Door het Pop-Up Summer Camp kunnen onze bezoekers nóg langer van de magie van Toverland genieten”, vertelt Miriam Derickx-Linders, Projectleider Pop-Up Summer Camp. “Na een heerlijke dag in het attractiepark overnachten ze op een unieke locatie nabij onze houten achtbaan Troy. Met vervolgens nóg een dag Toverland voor de boeg is een ontspannen vakantie gegarandeerd.”

Reserveren

Een plekje vooraf reserveren op het Pop-Up Summer Camp is noodzakelijk. Voor abonnementhouders heeft Toverland speciale voordelige arrangementen beschikbaar. Een staanplaats voor een eigen tent, caravan of camper is er al vanaf 25 euro per nacht. Er worden geen reserverings- en/of schoonmaakkosten gerekend. Tussen 11 juli en 23 augustus kan je dagelijks aankomen en vertrekken.

Summer Feelings

In de periode van 11 juli t/m 23 augustus is het zomerevenement Summer Feelings in Toverland en elke dag geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Gasten kunnen dan extra lang genieten van de vele attracties, shows en entertainment. Het entreegebeid Port Laguna blijft in deze periode zelfs tot 22.00 uur open, zodat bezoekers onder het genot van een overheerlijke cocktail en zomerse klanken van de DJ kunnen genieten van de ondergaande zon. Je ziet het, the summer is magic bij Toverland.

Lees ook: Toverland zoekt 150 scare-actors voor Halloween

toverland fenix