Nieuw Haunted House tijdens Halloween Nights in Toverland

Ontdek Halloween bij Attractiepark Toverland vanaf 7 oktober 2023!

Vanaf zaterdag 7 oktober 2023 staat Attractiepark Toverland volledig in het teken van Halloween. Geniet overdag van zestien spookachtig leuke Halloween Days voor de hele familie en laat je ’s avonds meeslepen door dertien huiveringwekkende Halloween Nights. Tijdens deze nachtelijke evenementen, die geschikt zijn voor bezoekers vanaf 12 jaar, zullen meer dan 160 angstaanjagende acteurs je de rillingen over de rug laten lopen in vijf enge scare zones en zes adembenemende Haunted Experiences.

Wat is er nieuw dit jaar? Maak kennis met het nieuwe Haunted House genaamd ‘Now You’re Mine,’ waar je een rondleiding krijgt door een mijnbouwmuseum die een duistere wending neemt. Daarnaast is de scare zone ‘Cirque’ vernieuwd, met een groot circusterrein net buiten de poorten van Toverland. Voor meer informatie over het volledige programma, bezoek toverland.com/halloween.

Ontdek het nieuwe Haunted House: ‘Now You’re Mine.’

In het Mijnbouwmuseum Sevenum kunnen bezoekers een tijdelijke tentoonstelling over de mysterieuze Mijndert Müller bewonderen. Deze opmerkelijke mijndirecteur is in de duistere mijngangen van het museum op zoek gegaan naar de legendarische Magnum Opus, een steen die naar verluidt het eeuwige leven schenkt. Sindsdien is er geen spoor meer van Müller te bekennen. Voor degenen die de geheimen van de mijndirecteur willen ontrafelen, wacht een angstaanjagende reis van ongeveer 20 minuten door ‘Now You’re Mine.’ Tickets zijn verkrijgbaar voor € 9,50 per stuk en kunnen worden gereserveerd via de officiële website van Toverland, zolang de voorraad strekt.

Griezelige Halloween Nights

Tijdens de Halloween Nights (aanbevolen leeftijd: vanaf 12 jaar) nemen angstaanjagende griezels de touwtjes in handen in Toverland. Na een indrukwekkende parade nemen ze bezit van vijf gratis scare zones en zes betaalde Haunted Experiences. Dit jaar is de scare zone ‘Cirque’ groter dan ooit tevoren. Durf jij het circusterrein te betreden en kennis te maken met gestoorde circusartiesten, nostalgische kermisattracties te proberen, ouderwetse spelletjes te spelen en te genieten van lekkernijen bij de foodtrucks? Daarnaast keren de Mexicaanse doden terug in ‘Fiesta de los Muertos’, dolen Trojaanse zombiekrijgers rond in ‘DesTroy’, neemt ijsheks Morgana de macht over in ‘Morgana’s Frozen Knights’, en maken gemuteerde bemanningsleden de zeebodem onveilig in ‘Shadows of the Sea.’

Voor de zes Haunted Experiences (€ 5 – € 9,50) moeten bezoekers een ticket en een tijdslot reserveren. Naast het nieuwe Haunted House ‘Now You’re Mine’ kunnen avonturiers een bos betreden met duistere heksen in ‘The Witches Forest’, hun weg vinden tussen enorme ratten in het doolhof ‘Trapped’, onderzoek doen in het mysterieuze landhuis ‘Maison de la Magie,’ kennismaken met levensechte poppen in ‘The Dollhouse,’ en op zoek gaan naar een verdwenen boswachter in ‘Fear The Woods.’

All-in Fear Pass

Voor degenen die alle Haunted Experiences willen beleven, bieden we de all-in Fear Pass aan. Deze pas kost € 49,50 en geeft eenmalig toegang tot alle zes Experiences, inclusief ‘Now You’re Mine.’ Fear Pass-houders hoeven ook geen tijdslot voor de Experiences te reserveren en kunnen de wachtrij overslaan. Bovendien is de Fear Pass een waar collector’s item: het betreft een fysieke pas met een uniek keycord.

Familievriendelijke Halloween Days

Voor de Halloween Days (aanbevolen leeftijd: tot 12 jaar) kan het hele gezin genieten van twee spannende familieshows en vijf bijzondere Halloween-belevingen. Dit jaar is er een nieuwe indoorbeleving genaamd ‘Magic Forest,’ waarin bezoekers op ontdekkingstocht gaan naar een betoverende linde. Tijdens de speciale show ‘Toos & Morrel gaan griezelen’ zorgen Toos Toverhoed en Morrel voor een feest vol griezelplezier. Ook Dr. Fool is weer van de partij om de angsten van de jongste bezoekers te testen. En vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan de Pumpkin Farm, waar dit jaar maar liefst 40.000 pompoenen te bewonderen zijn, meer dan ooit tevoren!

Praktische informatie

De Halloween Nights vinden plaats op 7 oktober, 14-16 oktober, 18-22 oktober, 27-29 oktober en 4 november. Tijdens de Halloween Nights is Toverland geopend tot 23:00 uur, met een afsluitende vuurwerkshow om 22:45 uur. Alle attracties zijn geopend tijdens deze evenementen. De Halloween Days zijn te ervaren op 7-8 oktober, 14-22 oktober, 27-29 oktober en 4-5 november. Tickets zijn beschikbaar via tickets.toverland.com/halloween.

Halloween Nights Vuurwerk – Foto: Toverland