Het laatste nieuws uit Toverland

Nieuw: WIFI in Toverland
Alle magische momenten in het park kun je voortaan direct delen met je vrienden. Vanaf dit seizoen biedt Attractiepark Toverland namelijk gratis Wifi. Bij restaurant MaMouche (hal 1), rond de Sim sa l’Oase (hal 2) en bij Katara Plaza in de Magische Vallei kun je tijdens je lunch of kopje koffie je mail checken of al je vrienden laten weten dat jij net Troy hebt overleefd.
Winnaar Heppie Duckrace
Het was een prachtig gezicht. Op zondag 30 maart zwommen maar liefst vijfduizend badeendjes door het wilde water van Djengu River. Daarmee heeft Attractiepark Toverland 10.000 euro opgehaald voor het goede doel. Het eendje dat als eerste finishte was nummer 613. Familie Van Loon uit Hoeven won daardoor een weekend Center Parcs voor vier personen. Maar de echte winnaars van de Heppie Duckrace waren natuurlijk de kinderen die dankzij de race een verblijf krijgen aangeboden in het Heppie Hotel.
Twee Diamond Themepark Awards
Attractiepark Toverland heeft tijdens de uitreiking van de Diamond Themepark Awards twee prijzen in de wacht gesleept. Troy werd verkozen tot beste achtbaan en de Magische Vallei won de prijs voor beste nieuwe attractie van het afgelopen jaar. De Diamond Themepark Awards worden jaarlijks uitgereikt. Een vakjury van kenners uit de branche selecteert vijf genomineerden per categorie, vervolgens wordt de uiteindelijke winnaar via een publieke stemming bepaald. Dit jaar brachten 40.000 mensen hun stem uit. Het is al de derde keer in een jaar tijd dat de Magische Vallei een award gewonnen heeft.
Bron: Toverland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *