Deze creators komen naar YOUTUBERSxTOVERLAND

Toverland onthult de sterren van YouTube en TikTok die aanwezig zullen zijn op YOUTUBERSxTOVERLAND.

Op zondag 9 juni zullen onder andere Emma Keuven, Anique Dreamon en Jesse van Wieren op het podium schitteren met hun show Social Squad. Ook magiër Steven Kazàn en zangeres Sterre Koning zullen het park betoveren. Naast optredens zijn er tal van activiteiten die de online wereld even achter zich laten. Bekijk het volledige programma op www.toverland.com/youtubers.

Bekende namen op de Main Stage

De Main Stage, te vinden in Avalon, het themagebied met vier nieuwe attracties, is de perfecte plek voor spektakel. Om 12:00 uur trappen Anique Dreamon, Jesse van Wieren en de Limburgse Emma Keuven af met Social Squad, een interactieve TikTok-show vol uitdagingen, Q&A’s en dans. Later zorgt Steven Kazàn voor magie en humor, gevolgd door Sam Kierkels van YouTube-kanaal Kriekel. Net voor sluitingstijd is er een TikTok Dansfeestje met Fay Veldhof en Jaydee Cayenne, gevolgd door een optreden van Sterre Koning.

Frikandonut Speciaal

Naast de shows op de Main Stage is er nog veel meer te ontdekken in Toverland. Probeer bijvoorbeeld de Frikandonut Speciaal, een frikandel speciaal op een geglazuurde donut, geïnspireerd door Terrie Eisinger. En neem deel aan leuke activiteiten zoals een 360º video spinner en uitdagingen met het Toverland TikTok Team.

Frikandonut Speciaal – Foto Toverland

Tickets

YOUTUBERSxTOVERLAND vindt plaats op zondag 9 juni van 10:00 tot 18:00 uur. Tickets zijn beschikbaar op de website van Toverland. Naast het speciale programma kunnen gasten genieten van 40 attracties en shows. Bekijk het volledige programma op www.toverland.com/youtubers.