Wildlands ontvangt meer dan een miljoen bezoekers in openingsjaar

1,4 miljoen bezoekers voor WILDLANDS in openingsjaar

Het is zaterdag 25 maart precies één jaar geleden dat gasten voor het eerst op expeditie konden in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. En dat werd massaal gedaan: maar liefst 1,4 miljoen mensen passeerden het afgelopen jaar de poort.
WILDLANDS werd op 18 maart 2016 geopend door Koning Willem-Alexander. Een week later werd het park officieel geopend voor bezoekers. Al binnen een half jaar kwamen er een half miljoen gasten op expeditie.
wildlands robbenhaven
Verjaardagsactie
Om stil te staan bij het 1-jarige bestaan van WILDLANDS, wordt er een fotowedstrijd gehouden. Bezoekers kunnen tot en met 3 april hun mooiste, grappigste of meest ontroerende foto uit het park insturen naar foto@wildlands.nl. De winnaar krijgt een jaarabonnement. Meer informatie over de fotowedstrijd staat op de website van WILDLANDS (https://www.wildlands.nl/over-wildlands/pers/nieuws-1-1/wildlands-verjaardagsactie).
In WILDLANDS hebben de gasten een andere ervaring dan alleen ontmoetingen met dieren. Naast een hoofdrol voor de dieren hebben ook attracties en belevenissen een belangrijke plaats. Het park bestaat uit drie werelden. Serenga: zorgen voor de natuur, Jungola: samenleven met de natuur en Nortica: onderzoek naar de natuur.
Wildlands Aanbieding Centerparcs

Nu de lente voor de deur staat is het een perfect moment om het mooie park Wildlands te bezoeken. Deze in Nederland unieke combinatie van een dierentuin en pretpark ligt in het Drentse Emmen. En Center Parcs heeft nu een interessante Wildlands Voorjaarsaanbieding! Wanneer je een verblijf boekt op Center Parcs De Huttenheugte of Center Parcs Parc Sandur ontvang je per persoon helemaal gratis een Wildlands meerdagenpas. Zo kun je tijdens je verblijf bij Center Parcs meerdere keren een bezoek brengen aan dit mooie park. Op deze manier heb je alle tijd om rustig alle dieren te zien, te genieten van een drankje op het terras terwijl de kinderen klimmen en klauteren in de leuke speeltuinen en natuurlijk alle attracties, waaronder een jungle boottocht en een heuse safari, te beleven. Center Parcs De Huttenheugte en Center Parcs Parc Sandur liggen op respectievelijk 25 en 15 minuten rijden van Wildlands. Als je bent uitgekeken in Wildlands kun je je uiteraard op het vakantiepark prima vermaken in bijvoorbeeld het grote subtropische zwembad en de gezellige Market Dome. Je boekt al een verblijf bij Center Parcs met gratis Wildlands meerdagenpassen voor 385 euro (4 personen). Kijk op de Center Parcs website voor alle data en prijzen.
Bron: Pretparkreizen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *