SPEELSTAD ORANJE NU NOG COMPLETER!

Speelstad Oranje, hét overdekte speelparadijs in het plaatsje Oranje wordt nu nog completer. Het attractiepark innoveert op haar aanbod. Speelstad Oranje maakt het voor de bezoeker nog aantrekkelijker om een dagje onbezorgd uit te gaan.
Vanaf 14 februari 2014 is Speelstad Oranje all-inclusive. Dit betekent dat u onbeperkt geniet en ondertussen fors bespaard. Voor € 14,50 per persoon in het laagseizoen en € 15,50 per persoon in de maanden juli en augustus geniet u onbeperkt van alle attracties maar ook van het eten en drinken. Bij de prijs inbegrepen: friet, frikandel, kroket, kaassoufflé, softijs, frisdrank, slush puppie, koffie, thee en uiteraard het parkeren. Tevens voor de liefhebbers broodjes, zodat een broodje kroket of frikandel gemakkelijk gemaakt kan worden. Zo weet u als ouder, verzorger, opa of oma precies wat u voor een dagje spelen kwijt bent.
Ondernemer Hennie van der Most heeft de voormalige aardappelmeelfabriek 20 jaar geleden omgetoverd tot overdekt attractiepark. Speelstad Oranje is een speelparadijs voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 12 jaar en staat bekend als een leuk dagje uit voor het hele gezin. Doordat Speelstad Oranje continu in ontwikkeling is weten gasten Oranje ook te vinden voor een leuk kinderfeest, evenement of feestarrangement. Kijk voor informatie op www.speelstadoranje.nl.