Verwacht: Asterix en Obelix met de Franse Slag

VERWACHT: ‘ASTERIX & OBELIX MET DE FRANSE SLAG’ IN HET NEDERLANDS STRIPMUSEUM Geproduceerd door 9eArt+ voor het Internationale Festival van het Stripverhaal van Angoulême
Groningen, donderdag 4 juli 2013 – Het Nederlands Stripmuseum Groningen bereidt zich voor op een nieuwe tentoonstelling: ‘Asterix & Obelix met de Franse slag’. De tentoonstelling is afkomstig uit Frankrijk en werd geproduceerd door 9eArt+ voor het Internationale Festival van het Stripverhaal van Angoulême. Daar werd de tentoonstelling bekend met de naam ‘Uderzo in Extenso’. ‘Asterix & Obelix met de Franse slag’ is van 14 augustus tot en met 3 november te zien in Het Nederlands Stripmuseum Groningen. De expositie wordt drietalig opgezet en is geschikt voor jong en oud.
Het hele jaar iets te beleven
In Het Nederlands Stripmuseum zijn het hele jaar door diverse tentoonstellingen te bezichtigen. Zo kan men tot en met 14 juli 2013 tijdens de tentoonstelling ‘Coverart’ overeenkomsten of verschillen ontdekken van een scala aan covers. De tentoonstelling ‘Daar komen de Russen’ geeft op een bijtende, cynische of humoristische kritiek op politieke en maatschappelijk issues in Rusland en is te bezichtigen tot en met 31 augustus 2013.
Meer informatie en illustraties van de tentoonstellingen zijn te vinden op www.stripmuseum.nl. Het Nederlands Stripmuseum Groningen is in juli en augustus dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur geopend.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*