Van Achtbaan naar Glijbaan

Gepubliceerd door Pretparknet op

Nu het attractieparkseizoen 2013 bijna ten einde loopt (het attractiepark is tot en met 31 oktober nog beperkt geopend), kijkt Duinrell tevreden terug op deze periode. De eerste week van de herfstvakantie is weliswaar voor een deel in het water gevallen, de tweede week heeft dit echter weer goedgemaakt (herfstvakantie Midden en Noord Nederland). De rest van de herfst en in de winter blijft er op Duinrell veel te beleven.

Bijzonderheden
Het Tikibad
Elk maand staat op een donderdagavond een film op het programma. Deze wordt vertoond op een groot scherm in het bad. Voor de herfst en winter gelden aangepaste openingstijden.
Het Landgoed van Sinterklaas
Op 17, 23, 24, 30 november en 1 december is Sinterklaas met zijn Pieten op Duinrell te gast.
Het beloofd weer een groot feest te worden. Het SiSa Sinterklaasorkest geeft een concert met  zangeres Sita, Sinterklaas en de Disco Pieten in de hoofdrol. In het Huis van Sinterklaas is onder andere een Pakjeskamer, Pepernotenproeverij, de Slaapkamer van Sinterklaas en een Pietenschool te vinden. Buiten, vlakbij het Huis, is de stal van Amerigo, het paard van de Sint.
Een aantal attracties zoals de zweefmolen, Aqua Swing, Minitrein, Locomotion, de achtbaan Falcon en familieachtbaan Dragonfly en de grote speeltuin zijn op deze dagen open.
Winterse Gezelligheid
Onder het motto “Winterse Gezelligheid” steekt het vakantiepark voor een lang weekend, de kerstvakantie 2013 en krokusvakantie 2014 in een ander jasje met het zwaartepunt op Duinrell Plaza. In de hal, waar La Place Take Away de inwendige mens verzorgt,  is een groot terras in winterse sferen. Sportwedstijden zijn live te zien in de Duinrell Pub waar ook een partijtje minibowling kan worden gespeeld. Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen in de hal spelen en knutselen.
De aangrenzende Superstore met ruime openingstijden biedt een breed assortiment van boodschappen tot lekkere broodjes. Het entertainmentteam organiseert extra activiteiten variërend van karaoke tot disco.
Naast de activiteiten in het park (openstelling van een beperkt aantal attracties en het Landgoed van Sinterklaas) krijgen Sinterklaas, Kerst en de Voorjaarsvakantie in Duinrell Plaza een extra dimensie.
Natuurlijk is Vakantiepark Duinrell ook een prima uitvalbasis om op de eigen of gehuurde fiets de omgeving te verkennen.