Spetterende zomeractiviteiten in Park Tivoli!

Kom deze zomervakantie naar Park Tivoli en laat je verrassen door alle super coole attracties en spetterende activiteiten! De hele zomervakantie heeft Park Tivoli leuke activiteiten. Zo komt de beroemde goochelaar Hokus Pokus met zijn kindertheater, tijdens Charl-Atan & Tivoli’s Tover Academie leer je een echte heks/tovenaar te zijn, in de Regenboog Ballonnenshow kun jij één van de kleurrijke ballonfiguren winnen en Circus Kalashnikov presenteert ‘Mister Teddy’s Spectaculaire Vlooiencircus’. Kijk in de animatiekalender op www.parktivoli.nl wie wanneer naar ons park komt.
Verder wordt er regelmatig in het park geschminkt, worden glittertattoos gezet, is er kinderdisco of poppenkast. Informeer bij de ingang van het park naar de activiteiten van die dag. Let op: Tiffi & Toffi vinden het ook leuk om in het park te spelen. Wie weet ontmoet jij ze wel! Houd onze website in de gaten voor nog meer leuks tijdens de zomervakantie!
Amusementspark Tivoli is ’t leukste pretpark voor kids vanaf 2 jaar! Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Kom en geniet van o.a. de achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto’s, draaimolen, treintjes, buggy’s, binnenspeeltuin en nog veel meer…
NIEUW in 2013
Een unieke picknickplek, een vernieuwde skelterbaan en stoere nieuwe skelters, fietsjes voor de allerkleinsten, een Discokussen en een Apenkooi Luchtkussen. Wij zitten nog vol met plannen, dus houd onze website www.parktivoli.nl goed in de gaten voor nog meer nieuws omtrent seizoen 2013!
Kijk op www.parktivoli.nl voor meer info, de actuele openingstijden, entreeprijzen, seizoenkaarten, kinderfeestjes, schoolreisjes en nog veel meer…. Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief, like ons op facebook, volg ons op twitter of word vriendjes op hyves en je bent als eerste op de hoogte van alle Tivoli nieuwtjes!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*