Plaswijckpark steunt Voedselbank

Afgelopen woensdag, 11 december, heeft Plaswijckpark haar 90ste verjaardag afgesloten het overhandigen van een cadeau aan de Voedselbank Hillegersberg-Schiebroek. Na een jaar van feest vieren met weekenden vol theater, muziek, sport- en spel, dans en een ballonnenwedstrijd was het woensdag 11 december tijd om het feestjaar van het 90 jaar oude park af te sluiten met het geven van een bijzonder cadeau.

Voedselbank
De voedselbank in Hillegersberg-Schiebroek ondersteunt momenteel o.a. 60 gezinnen met jonge kinderen. Deze gezinnen zijn helaas niet altijd in staat om een verjaardagsfeest te kunnen vieren. De vele feestweekenden van Plaswijckpark dit jaar, maakte het park bewust iets terug te willen doen voor de maatschappij. Hennie en Ben Kleijweg,  vrijwilligers van de Voedselbank, werden blij verrast met het cadeau namelijk een verjaardagsfeestje in Plaswijckpark compleet met eten, drinken en een ijsje met in totaal 8 personen voor alle 60 gezinnen.
Winterwijck
Met het afsluiten van de 90ste verjaardag van het park, werd gelijktijdig Winterwijck afgetrapt. Het park is tot en met de voorjaarsvakantie omgetoverd tot een winterwonderland, met versierde kerstbomen, sfeervolle verlichting en blokhutten waar je echte winterse lekkernijen kunt halen. Ook zijn er extra leuke winterse activiteiten! In het seizoenenplein kun je overdekt gaan schaatsen op 100m2 en samen met je ouders of vrienden een skiparcours lopen. Zijn jullie het snelste team?
Kijk voor meer informatie op www.plaswijckpark.nl of bel 010 – 418 18 36. Plaswijckpark is ook deze winter dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur.
Bron: Plaswijckpark