Plaswijck trakteert!

Hoera! Op zaterdag 7 en zondag 8 september viert Plaswijckpark officieel haar 90ste verjaardag! Tijdens dit weekend trakteert het park al haar bezoekers op heel veel gave activiteiten.

 Al het hele seizoen viert Plaswijckpark iedere maand dat ze dit jaar 90 jaar bestaat! Maar nu de officiële verjaardag eraan komt, beloofd het een bruisend knalfeest te worden, met oude en nieuwe activiteiten!
Zo komen de muzikale vuilnismannen weer naar het park om te ‘Trommelen op Rommel’! Is er een circusspeelplaats, een muziekspeeltuin en zijn er diverse opblaasbare spelkussens! Ook wordt er nog een grootse ballonnenwedstrijd gehouden! Misschien komt jouw ballon wel het verst en win je een mooie prijs!
Heb je aan alle activiteiten deelgenomen? Dan krijg je met je stempelkaart ook nog eens een lekkere traktatie van Plaswijckpark! Kortom dit Verjaardagsfeestweekend mag je niet missen!
Plaswijckpark is dagelijks geopend van 10.00 en 19.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.plaswijckpark.nl of bel 010 – 418 18 36.