Park Tivoli in de herstvakantie dagelijks geopend

Park Tivoli is in de herfstvakantie van 12 t/m 20 oktober 2013 dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur!

Om dit te vieren kunnen alle kinderen op 12 en 13 oktober deelnemen aan Tivoli’s Tover Academie, waarin je leert een echte heks/tovenaar te zijn. Zo leer je toverspreuken, een geheim drankje maken en nog veel meer… Je gaat met een echt heksen/-tovenaarsdiploma naar huis. Let op: Tivoli’s Tover Academie is verboden voor ouders en/of verzorgers!

Kijk op www.parktivoli.nl voor meer informatie en leuke activiteiten tijdens de herfstvakantie.
Amusementspark Tivoli is met meer dan 25 attracties ’t leukste pretpark voor kids vanaf 2 jaar! Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Kom en geniet van o.a. de achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto’s, draaimolen, treintjes, buggy’s, binnenspeeltuin en nog veel meer…

Voordelig dagje park inclusief eten? Nu ook online met korting te koop!
Koop voor slechts € 15,50 p.p. het speel-smularrangement (entree park & midgetgolfbaan, puntzak friet met mayo, frikandel én limonade).
Kijk op www.parktivoli.nl voor meer info, de actuele openingstijden, entreeprijzen, seizoenkaarten, kinderfeestjes, schoolreisjes en nog veel meer….
Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief, like ons op facebook en volg ons op twitter en je bent als eerste op de hoogte van alle Tivoli nieuwtjes!