Meivakantie Drenthe 2015: verspreid maar prima bezetting

Meivakantie Drenthe 2015: verspreid maar prima bezetting

Assen, 13 februari 2015
De meivakantie is begonnen!
Meivakantie; data verspreid – prima bezetting
Recreatieondernemers in Drenthe hebben al de eerste gasten mogen ontvangen. Dit jaar is de meivakantie erg verspreid en dat zien de ondernemers in de aankomstdatum van hun gasten.
“Voor sommige gezinnen is het lastig plannen voor een paar dagen weg”, meldt mevrouw Nijstad vanVakantiepark de Wilzangh. Bij de meeste recreatieondernemers wordt er dan ook veel op het laatste moment geboekt, gelukkig is de bezetting prima.
Onzeker weer; verhuuraccommodaties lopen goed
Door het onzekere weer wordt er nog niet veel gekampeerd, maar de verhuuraccommodaties lopen goed. Onder andere Recreatiecentrum van Harte, Landgoed ’t Wildryck, Bungalowpark Het Hart van Drenthe en Hotel de Drift, melden dat het ‘gezellig druk’ is de komende twee weken.
Veel leuks te doen in Drenthe
De dagrecreatiebedrijven zorgen ervoor dat er in de meivakantie voldoende te doen is. Dierenpark Emmen bestaat 16 mei maar liefst 80 jaar en het park is al helemaal feestelijk versierd. Het Drents Museum en het Nationaal Gevangenismuseum zijn in de meivakantie extra geopend. De kleurrijke prinsessen van Prinssessia geven voor het eerst een live show bij Plopsa Indoor Coevorden. En natuurlijk is er nog veel meer te beleven, denk bijvoorbeeld aan het Bevrijdingsfestival Drenthe in Assen en op het Holtingerveld, de Theatervoorstelling Iemandsland en nog veel meer!

Bron: Drenthe.nl