Lagotronics Projects kondigt nieuw darkrideproject aan in Azië

Lagotronics Projects heeft de opdracht gekregen om in het voorjaar van 2019 in Azië een nieuwe darkride te lanceren. Locatie en themapark zijn nog steeds topgeheim!

Na darkride-projecten voor bijvoorbeeld Wuhan Movie Park in Wanda, Wanda Mall Nanchang, Shimao’s Skyscraper City en EonTime World is een ander groot darkrideproject in Azië aan Lagotronics Projects opgedragen. Met dit nieuwe darkrideproject versterkt Lagotronics Projects zijn aanwezigheid in de Aziatische themaparkindustrie nog verder. De geplande opening voor de nieuwe Farm Fair-darkride zal voorjaar 2019 zijn.

Interactieve systemen

De technologie achter de interactieve systemen van Lagotronics Projects is ingewikkeld, maar het doel is eenvoudig; een betere ervaring voor de parkganger en de parkexploitant. Parken met interactieve systemen van Lagotronics Projects vinden dat hun downtime als gevolg van inactieve pistolen of targeting-systemen bijna niet bestaat. Het interactieve apparaat heeft geen mechanische bewegende delen of schakelaars om een ​​systeem te creëren dat betrouwbaar is en minimale onderhoudsvereisten heeft.

Over Lagotronics Projects

Lagotronics Projects creëert sinds 1979 onvergetelijke herinneringen. Begonnen in de audio- en lichthandel, ontwikkelt en ontwerpt het bedrijf vandaag interactieve ervaringen voor pretparken, musea, FEC’s, dierentuinen en winkelcentra.

Sinds het allereerste begin is Lagotronics Projects een pionier geweest in het leveren van innovatieve oplossingen op het gebied van interactieve systemen, game-ontwikkeling, audio, video, belichting, showcontrole en augmented reality voor klanten over de hele wereld.

Getoonde foto is van een eerder project i.v.m. geheimhouding. Foto: Wanda Mall Nanchang