Jul’s Tropical Nights bij de Julianatoren!

Familiepretpark Koningin Juliana Toren presenteert alle dinsdagen in augustus “Jul’s Tropical Nights”. Tijdens deze extra avondopenstellingen worden er vele extra activiteiten georganiseerd. Dans mee op gezellige tropische live muziek, ga naar Salvatores Papegaaienshow, zie een heuse vuurspuwer en kom oog in oog te staan met echte slangen bij Nuno’s Reptielenshow.

Extra entertainment
Op dinsdag 6, 13, 20 en 27 augustus wordt het heerlijk tropisch. Want bij de Julianatoren in Apeldoorn bieden ze namelijk vanaf 17:00 uur extra zomerse activiteiten. Zo dans je gezellig mee met Clown Kruisje, op de Spaanse muziek van Kenneth Valverde of met zanger Andre James uit St. Maarten. Verwonder je over de kleurige papegaaien die balanceren op een smal draad en die kusjes geven tijdens Salvatore’s Papegaaienshow. Maak kennis met Vuurspuwer Nuno (bekend van de Uri Geller show). En hou je zenuwen in bedwang tijdens de reptielenshow met grote slangen! Ballonartiest Maikel vouwt zijn ballonnen kunstig in palmbomen, tropische bloemen en aapjes en vergeet niet op de foto te gaan met “Mexicaan” Jul de Muis. De mascotte van het pretpark heeft overigens niet alleen zichzelf in een tropisch jasje gestoken. Zijn vriendinnetje Julia en vriendjes Tommy de Kat, Billy Hotdog en Dino Saurus doen ook gezellig mee! Genoeg reden om er absoluut bij te zijn op één van de dinsdagen in augustus. En de meer dan 60 attracties zijn natuurlijk ook gewoon geopend tot 21:00 uur!
Entree
De reguliere entreeprijs is € 19,95 p.p. Kom je alleen in de avond (vanaf 16:30 uur) dan betaal je slechts € 12,50 entree p.p.. Entreebewijzen zijn verkrijgbaar aan de kassa of via www.julianatoren.nl. (Online geldt een korting van € 2,50 per ticket.)