In september gratis entree voor opa en oma (65+) in Park Tivoli!

Verras in september je opa en oma met een dagje Tivoli!

De hele maand september (2013) hebben alle opa’s en oma’s (65+) GRATIS entree (bij minimaal 1 betalend kind voor de reguliere entreeprijs van € 12,-)! Hiervoor dient u wel de kortingsbon van de website www.parktivoli.nl te downloaden, uit te printen en mee te nemen naar het park. Let op, deze actie is niet in combinatie met andere acties en/of kortingen, dus ook niet met online tickets of het bliksembezoek.
Amusementspark Tivoli is met meer dan 25 attracties ’t leukste pretpark voor kids vanaf 2 jaar! Het park is veilig, nkindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Kom en geniet van o.a. de achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto’s, draaimolen, treintjes, buggy’s, binnenspeeltuin en nog veel meer…NIEUW in 2013
Een unieke picknickplek, een vernieuwde skelterbaan en stoere nieuwe skelters, fietsjes voor de allerkleinsten, een Discokussen en een Apenkooi Luchtkussen. Wij zitten vol met plannen, dus houd onze website www.parktivoli.nl goed in de gaten voor nog meer nieuws omtrent seizoen 2013-2014!Voordelig dagje park inclusief eten? Nu ook online met korting te koop!
Koop voor slechts € 15,50 p.p. het speel-smularrangement (entree park & midgetgolfbaan, puntzak friet met mayo, frikandel én limonade).
Kijk op www.parktivoli.nl voor meer info, de actuele openingstijden, entreeprijzen, seizoenkaarten, kinderfeestjes, schoolreisjes en nog veel meer…. Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief, like ons op facebook, volg ons op twitter of word vriendjes op hyves en je bent als eerste op de hoogte van alle Tivoli nieuwtjes!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*