|

Efteling opent nieuw servicegebouw

Afgelopen weekend heeft de Efteling een nieuw servicegebouw geopend. Het gebouw bevindt zich voor de hoofdingang, halverwege de parkeerplaats. Het oude servicegebouw moest plaats maken voor het nieuw te openen Grand Hotel naast de ingang van het park.

efteling bord grand hotel

Wandelwagen en rolstoel

Het servicegebouw is geopend vanaf 9.00 uur tot een uur na sluiting van het park. Je kan er terecht voor het huren van een wandelwagen voor een peuter of dreumes. Dat kost 4,50 euro per dag. Ook zijn er rolstoelen te huur. Een rolstoel huren is gratis. Vanwege de beperkte beschikbaarheid dient deze vooraf gereserveerd te worden. Verblijfsgasten kunnen de rolstoel meerdere dagen lenen.

Scootmobiel

Het is mogelijk om voor 20 euro per dag een scootmobiel te huren. Ook hier is het noodzakelijk om vooraf te reserveren. Je dient dan een faciliteitenkaart te tonen bij het ophalen. In het nieuwe servicegebouw is tevens de garderobe te vinden. Voor 1,5o per item kan je hier bijvoorbeeld een tas of jas in bewaring geven. Wil je tussentijds naar de garderobe, dat kan door een stempel te vragen bij de uitgang van het park. Voor verblijfsgasten is deze garderobe gratis.

Souvenir Express

Verder kan je in het gebouw terecht voor de Souvenir Express. Aankopen in het park kan je aan het einde van de dag ophalen bij het servicegebouw, Zo hoef je niet de hele dag met je aankopen door het park te sjouwen. Voor verblijfsgasten is er een optie om deze naar de accommodatie te laten brengen.

Statiegeld

Heb je flesjes met statiegeld gekocht in de Efteling, dan kan je bij het servicegebouw je statiegeld retour krijgen. Of je levert ze in het park in, de opbrengst van het statiegeld gaat naar Villa Pardoes.

Toiletten

Een stukje verder kan je een nieuw toiletgebouw vinden. Deze is van vroeg tot laat geopend.

servicegebouw efteling

Vergelijkbare berichten