22e editie van de grootste modelbouwshow opnieuw in Zeelandhallen Goes


Goes, 30 oktober 2013 – Ook in 2014 staat Zeelandhallen Goes weer in het teken van de Modelbouwshow.nl. In 2013 hebben maar liefst ruim 12.000 geïnteresseerden de show bezocht, waarvan een deel ook van buiten de Zeeuwse grenzen kwam. Deze Modelbouwshow mogen geïnteresseerden wederom niet missen, het is dé vakbeurs voor de modelbouwer.
Het thema van de Modelbouwshow 2014 is Modelspoor. Zo zijn onder andere de mooiste modelspoorbanen van Nederland en nog nooit eerder vertoonde modelbanen te zien. Daarnaast viert de landelijke modelspoorvereniging, M-Track Groep Nederland, hun 25 jaar jubileum  met een grote modulebaan in Zeelandhallen Goes.
Vernieuwing op de beursvloer
Tijdens de  Modelbouwshow presenteren oude bekenden, maar ook nieuwe deelnemers zichzelf. Zo vinden bezoekers er dit jaar ook zendschepen die vroeger de radio-uitzendingen uitzonden.
Dit jaar wordt er ook een compleet wielerpeleton gepresenteerd,  dat bestaat uit een reclame karavaan, politie escorte, 200 wielrenners, 6 ploegleiderswagens en 16 volgauto’s.
Voor ieder wat wils
De Modelbouwshow is uniek vanwege haar diversiteit. Zowel minitreinen, miniboten, lijm en precisiegereedschappen zijn er te zien en te koop.  In 2014 gebruikt de Modelbouwshow alle hallen van Zeelandhallen Goes en biedt daarmee 14.000 m2 beursoppervlakte aan haar bezoekers.
Erkende LEGO club
In een van de hallen van Zeelandhallen Goes vindt de Clubdag voor LEGO® fans plaats. Deze Clubdag wordt georganiseerd door De Bouwsteen. De Bouwsteen is officieel door LEGO erkend als Nederlandse LEGO® club met ruim 800 liefhebbers, bouwers en verzamelaars van jong tot oud.
Meer informatie
Openingstijden van de Modelbouwshow op 22 en 23 februari zijn van 10.00 – 18.00 uur. Toegangsprijs voor volwassenen bedraagt € 11,00 en kinderen tot 12 jaar betalen € 5,00.
Openbaan vervoer
Om reizen met het openbaar vervoer beter mogelijk te maken, rijden er bij deze editie van de Modelbouwshow een pendelbus rijden tussen het NS Station van Goes en de Zeelandhallen. De kosten voor dit vervoer zijn € 0,50 per persoon voor een enkele reis.
Persbericht: Libéma