100.000 bezoekers voor This is Holland

De Amsterdamse attractie THIS IS HOLLAND verwelkomde vandaag de 100.000ste bezoeker. De 5D Flight Experience, waarin je in vogelvlucht over Nederland vliegt, opende de deuren begin dit jaar en is sindsdien een niet te missen attractie voor zowel toeristen als mensen uit eigen land. Mevrouw Brinksma uit Den Haag werd vandaag samen met haar man en kleinkinderen feestelijk onthaald met bloemen, een THIS IS HOLLAND goodiebag en het gezelschap kreeg gratis toegang tot de populaire attractie.

De heer en mevrouw Brinksma besloten in de laatste week van de zomervakantie samen met de kleinkinderen nog een leuk uitstapje te maken naar THIS IS HOLLAND voordat de scholen volgende week weer beginnen. Blij verrast was de familie toen plots de confettikannonen tevoorschijn kwamen: “Dit is nog leuker dan het winnen van de Postcode Loterij!“, aldus mevrouw Brinksma. 

THIS IS HOLLAND
De bezoeker start met het inspirerende verhaal over het ontstaan van ons land. het hoogtepunt is de 9 minuten durende ‘Flight Experience’ waarin bezoekers over alle mustsees van Nederland vliegen. Een adembenemende reis langs vele mooie plekken van ons land, waaronder de Zaanse Schans, de Veluwe en de Amsterdamse grachten. Met aanvullende effecten als wind, nevel en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert. 

Info en tickets: https://www.thisisholland.com/nl/home/