30 januari 2023

Plopsaqua De Panne en Landen Hannuit tot middernacht open

Uitzonderlijke hitte: nachtzwemmen in Plopsaqua De Panne en Landen-Hannuit.

Naar aanleiding van de voorspelde hitte en door de grote vraag beslist Plopsaqua De Panne om haar deuren komende maandag en dinsdag tot middernacht open te houden voor een verfrissende duik. Plopsaqua Landen-Hannuit, het nieuwste Plopsa-waterpark, organiseert ook voor het eerst nachtzwemmen en blijft dinsdag tot middernacht open.

De temperaturen klimmen nu maandag en dinsdag naar 30 graden en meer. Doordat vele mensen op zoek gaan naar afkoeling, beslist het waterpark in De Panne om maandag 18 juli en dinsdag 19 juli uitzonderlijk haar zwembaden, glijbanen, andere waterattracties en buitenzone tot middernacht open te houden. Ook in Landen-Hannuit kunnen bezoekers dinsdag 19 juli tot middernacht komen afkoelen. “We willen mensen op een leuke manier aan de hitte helpen ontsnappen. In Plopsaqua De Panne hebben we al eerder nachtzwemmen gedaan en gezien het concept daar zo hard aanslaat, houden we nu ook de vestiging in Landen-Hannuit dinsdag voor het eerst open tot middernacht.”, aldus Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof.

plopsaqua

Iedereen aan kindertarief vanaf 20 uur

Bezoekers die komen voor een verfrissende duik, genieten vanaf 20 uur van kindertarief en kunnen er zwemmen aan 12,99 euro in plaats van 23,50 euro. Tickets kunnen zowel aan de kassa als online via de website aangekocht worden.

Lees ook: Plopsaqua krijgt vestiging in Mechelen