Nachtzwemmen in Plopsaqua De Panne

Uitzonderlijk warme temperaturen: nu vrijdag nachtzwemmen in Plopsaqua De Panne.

Naar aanleiding van de voorspelde hitte beslist Plopsaqua De Panne om haar deuren nu vrijdag tot middernacht open te houden voor een verfrissende duik. Plopsa maakt het mogelijk te nachtzwemmen. Als de voorspellingen kloppen, klimmen de temperaturen nu vrijdag naar 30 graden en meer. Doordat vele mensen op zoek gaan naar afkoeling, beslist het waterpark Plopsaqua De Panne om vrijdag 17 juni uitzonderlijk haar zwembaden, glijbanen, andere waterattracties en buitenzone tot middernacht open te houden. “Met de eerste warme dagen van het jaar willen we de mensen helpen om aan de hitte te ontsnappen. Plopsaqua De Panne openhouden tot middernacht leek ons dan ook de leukste oplossing.”, aldus Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof.

Iedereen aan kindertarief vanaf 20 uur

Bezoekers die vrijdagavond komen voor een verfrissende duik, genieten vanaf 20 uur van kindertarief en kunnen er zwemmen aan 12,99 euro in plaats van 23,50 euro. Tickets kunnen zowel aan de kassa als online via www.plopsaquadepanne.be aangekocht worden.

Plopsaqua is geopend op 22 maart 2015. Het waterpark heeft een oppervlakte van 4000 m2. Er zijn 6 glijbanen te vinden. In de Sky Drop vallen zwemmers in een vrije val door een buis. De Glijdende Banden is een glijbaan met….inderdaad banden. In de Disco Slide kunnen gasten zien hoe snel ze door de glijbaan suizen

plopsaqua de panne nachtzwemmen

Lees ook: Plopsaqua maakt plannen voor vestiging in Mechelen