Plopsaland De Panne viert 25e verjaardag met spectaculaire ‘Celebrations Parade’!

In het kader van het 25-jarig jubileum van Plopsaland De Panne, introduceert Plopsa een gloednieuwe ‘Celebrations Parade’.

Deze nieuwe parade zal bestaan uit acht thematische praalwagens en wordt voor het eerst getoond tijdens de Grand Opening in 2025.

Plopsa, de toonaangevende Europese themaparkengroep, viert een belangrijke mijlpaal in haar geschiedenis met deze aankondiging. De parade zal acht indrukwekkende paradewagens omvatten, die een unieke combinatie van magie, animatie en spektakel bieden voor bezoekers van alle leeftijden.

De ‘Celebrations Parade’, die op 30 maart 2025 haar debuut maakt tijdens de Grand Opening van Plopsaland De Panne, belooft een ongeëvenaarde ervaring te worden. De Studio 100-figuren komen tot leven in een betoverende optocht door het park. Bezoekers worden dagelijks meegenomen op een reis vol kleurrijke praalwagens, opzwepende muziek en indrukwekkende choreografieën.

“Naar aanleiding van ons 25-jarig bestaan wilden we iets buitengewoons creëren. Deze nieuwe parade belichaamt alles waar Plopsa voor staat: plezier, emotie en verwondering. We zijn ervan overtuigd dat deze parade de magie nog meer tot leven zal brengen. Ik kan onze bezoekers alvast verzekeren dat 2025 een écht feestjaar belooft te worden.”

Carl Lenaerts, CEO Plopsa