Plopsaland De Panne trekt alle registers open met 3 nieuwe gratis spookhuizen

Naar jaarlijkse gewoonte kunnen bezoekers er tijdens de herfstvakantie op los griezelen in Plopsaland De Panne.

Naast tal van optredens, Meet & Greets en animatie staan daarbij vooral drie splinternieuwe spookhuizen en twee angstaanjagende scare zones centraal. Bezoekers kunnen deze ontdekken op 28/10, 31/10 en 04/11 tijdens de Halloween Scare Nights tussen 18u en 22u. Bovendien dienen bezoekers geen meerprijs te betalen om de spookhuizen en scare zones te betreden.

3 bloedstollende nieuwe spookhuizen
MAD Rat by Fanta

Als ratten in de val, dat is bezoekers hun lot als ze ondanks alle waarschuwingen toch het getto in Plopsaland De Panne willen verkennen. Om levend uit dit labyrint te geraken moeten bezoekers de juiste keuzes maken en snel zijn. Gestoorde ratten zitten bezoekers namelijk op de hielen, iedere verkeerde beweging kan fataal zijn.

Krampus

Krampus heeft opnieuw toegeslagen tijdens een kerstdiner. Een gezin met stoute kinderen en ouders die niet meer in de Kerstman geloven zijn het slachtoffer geworden van de duistere krachten van deze demon.

CandyStein by Trésor

Dr CandyStein leidt bezoekers graag rond in zijn snoepfabriek CandyStein. Maar let op voor de zoete geuren en felle kleuren. Dr CandyStein produceert snoep voor de onderwereld gemaakt van… mensen!

2 angstaanjagende scare zones
Scarecrow

Wanneer de duisternis valt over de charmante hoeve en de pestdokter ontwaakt, verandert hij de vogelverschrikkers tot levende bloeddorstige monsters. Zij hebben maar één doel: de dorpsbewoners terroriseren.

Skrämma

Wickieland wordt opnieuw geteisterd door de bloeddorstige vikings van het gestrandde spookschip Skrämma. Het belooft een onstuimige nacht te worden…

Meer info over de events tijdens de herfstvakantie? Surf naar www.plopsa.be