Dimitri Vegas verrast bezoekers in Plopsaland De Panne tijdens 150.000ste ritje op ‘The Ride To Happiness by Tomorrowland’

Dimitri Vegas viert mijlpaal in Plopsaland De Panne

Hoog bezoek in Plopsaland De Panne deze namiddag: niemand minder dan Dimitri Vegas kwam langs om het 150.000ste ritje op ‘The Ride to Happiness’ te maken, samen met enkele gelukkige bezoekers.

Vandaag was het feest in Plopsaland De Panne. Fans van ‘The Ride to Happiness by Tomorrowland’ werden deze middag verrast door de aanwezigheid van Dimitri Vegas, bekend van het duo ‘Dimitri Vegas & Like Mike’. Hij kwam naar het park om het 150.000ste ritje op de spectaculaire attractie te vieren. Zo’n 14 gasten hadden het geluk om samen met de beroemde DJ een ritje te maken. Tot nu toe heeft de attractie al meer dan 2.000.000 bezoekers ontvangen.

“Ik was super verrast door de aanwezigheid van Dimitri Vegas. Het was een ritje dat ik in ieder geval niet snel zal vergeten,” aldus Midas, een bezoeker van Plopsaland De Panne.

“Deze coaster is zonder twijfel één van de meest spectaculaire attracties die ik ken. Bovendien blijf ik iedere keer onder de indruk van de aankleding van deze attractie. Er is aan ieder klein detail gedacht. Je beleeft een échte Tomorrowland-ervaring. Ik zou iedereen willen aanraden om eens naar Plopsaland De Panne te komen om deze coaster uit te testen. Het is absoluut de moeite waard!” zegt Dimitri Vegas, DJ.

‘The Ride to Happiness by Tomorrowland’ werd op 21 juli 2021 officieel geopend en is de allereerste ‘extreme spinning coaster’ in Europa.

Bezoekers worden maar liefst twee keer gekatapulteerd naar een snelheid van 90 km/u en gaan hierbij vijf keer overkop. De karretjes kunnen vrij ronddraaien, waardoor elke rit een unieke ervaring biedt. De attractie heeft een totale lengte van bijna één kilometer en bereikt een hoogte van 35 meter, wat zorgt voor een spectaculair uitzicht over het park en de omgeving. Naast de unieke thematische invulling is er een exclusieve soundtrack die de hele rit te horen is, wat de ervaring extra sensationeel maakt.

Voor de realisatie van ‘The Ride to Happiness’ werkte Plopsa samen met het creatieve team van Tomorrowland, om de unieke sfeer van Tomorrowland te vertalen naar een wereldklasse coaster.

Foto Plopsaland De Panne
Foto Plopsaland De Panne