Al 25.000 tickets voor sprookjesmusical Sneeuwwitje na betoverende première

Beleef de magie van Sneeuwwitje in Plopsaland De Panne!

De betoverende sprookjesmusical Sneeuwwitje blijft het publiek keer op keer fascineren! Studio 100 is trots om aan te kondigen dat er al meer dan 25.000 tickets verkocht zijn voor deze unieke voorstelling, exclusief te zien deze zomer in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne. Na de sprankelende première afgelopen weekend zijn de reacties overweldigend.

Sterke cast bengt sprookje tot Leven

Ianthe Tavernier schittert als Sneeuwwitje en weet met haar prachtige stem en charisma het publiek te betoveren. Michiel De Meyer voegt als de charmante prins een vleugje romantiek en spanning toe aan de voorstelling. Ruth Beeckmans en Karen Damen brengen de rol van de Koningin zowel komisch als sinister, tot groot vermaak van de toeschouwers.

Opmerkelijke optredens

Manu Van Acker maakt indruk met zijn debuut als lakei Aimé, waarbij zijn humor en ontroerende vertolking veel lof oogstten. De zeven dwergen, gespeeld door Edwin Alofs, Andy Herd, Kyle Herd, Sharon van Lieshout, Paul Monaghan, Erwan Seyeux en Terrence Weijnschenk, veroverden de harten van het publiek. James Cooke verraste als de stem van de sprekende spiegel, die met zijn iconische uitspraak ‘Spiegeltje, Spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land?’ het publiek wist te betoveren.

Gert Verhulst: “De enthousiaste reacties laten zien hoeveel mensen deze tijdloze klassieker waarderen. We zijn ontzettend blij dat we de magie van Sneeuwwitje met zoveel bezoekers mogen delen. Het belooft een prachtige zomer te worden in Plopsaland!”

Een zomer vol magie

Deze zomer is Sneeuwwitje exclusief te zien in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne. Bezoekers die tijdens de zomer in het Plopsa Hotel verblijven, krijgen de kans om deze magische voorstelling bij te wonen.

Met de komst van Sneeuwwitje in het Studio 100 Theater De Panne wordt de traditie van betoverende sprookjesmusicals voortgezet. Deze musical sluit perfect aan bij de filosofie van de Plopsa-parken om bezoekers een magische ervaring te bieden, waarbij beleving en entertainment centraal staan. Plopsaland De Panne zet zich hiermee verder op de kaart als een all-weather bestemming voor families die op zoek zijn naar topkwaliteit entertainment.

Vanaf nu te zien gedurende juli en augustus in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne. Mis deze magische ervaring niet!