Plopsa Station Antwerp opent 23 oktober

Gepubliceerd door Pretparknet op

plopsa station antwerp 23 oktober open

Vanaf zaterdag 23 oktober is de Plopsa Group een pretpark rijker. In het Centraal Station van Antwerpen opent een nieuw indoor pretpark.

Plopsa Station Antwerp gaat open op de plaats van het gesloten attractiepark Comics Station Antwerp dat twee jaar geleden door tegenvallende resultaten moest sluiten.

De Plopsa Group investeerde maar liefst zes miljoen euro om het indoor pretpark te transformeren naar een Plopsa-park. Er zijn verschillende nieuwe attracties toegevoegd die bekend zijn van Studio 100. De stripfiguren die al een plaatsje hadden in het Comics Station zijn gebleven. Zo kan je nog steeds Suske en Wiske, De Smurfen, Lucky Luke, Jommeke, Urbanus en De Kiekeboes in Plopsa Station Antwerp vinden.

De stripfiguren zijn aangevuld met Maya de Bij, Bumba, Wickie de Viking, K3 en Kabouter Plop. Daarnaast telt het pretpark nu dertien verschillende attracties. Willys Ballenbad, Wickie s Valtoren, Tollembeek Tour, Super Wings, Storm op Zee, Maya s Speeltuin, Lucky Luke Express, K3 Disco Cars, Jommeke Carroussel, Het Smurfenavontuur, Fanny Kiekeboe Dressing, De Vliegende FIetsen en De Bumbamolen.

Op elke verdieping van het park is straks een eigen restaurant te vinden, zoals FC De Kampioenen Café, Frituur Samson & Marie, Mr. Spaghetti Restaurant en Wickie Snack

Het park gaat als test open vanaf 23 oktober, het kan dus gebeuren dat bepaalde attracties of restaurants niet open zijn op de dag van het bezoek. Tickets zijn 23,50 euro en kunnen vanaf vandaag online worden gekocht. Tickets vanaf 15.00 uur bedragen 18,50 euro. Kinderen met een lengte tussen 85 en 99 centimeter betalen 12,99 euro. Reserveren is verplicht. Er is op dit moment geen coronabewijs van toepassing.