Zomer komt in gedrang: Plopsa Indoor Coevorden dringend op zoek naar 50 medewerkers

Met de zomervakantie in aantocht en de mogelijke versoepelingen van de capaciteiten, kampt Plopsa Indoor Coevorden momenteel met een groot personeelstekort.

Het park is daarom dringend op zoek naar 50 medewerkers in de verschillende afdelingen. Daarnaast wordt voor de openstaande, vaste vacatures opnieuw een ‘sign-on bonus’ ingevoerd die, afhankelijk van het contract, tot 2.000 euro kan oplopen. Hiermee wil Plopsa Indoor Coevorden potentiële werknemers overtuigen om voor Plopsa te kiezen door een bonus toe te kennen bij ondertekening van het contract.

De zomervakantie is altijd een drukke periode voor Plopsa Indoor Coevorden. “Momenteel hanteren we 25% tot 35% van onze normale bezoekerscapaciteit in niet-covidtijden. Maar als we het signaal krijgen dat we opnieuw op volle capaciteit kunnen draaien, dan moeten we daar uiteraard klaar voor zijn zodat we al onze bezoekers een topdag kunnen laten beleven. Om dit te bolwerken, zijn er natuurlijk voldoende werkkrachten nodig, maar momenteel kampen we met grote tekorten.”, aldus Koen De Lepper, Parkmanager van Plopsa Indoor Coevorden.

Plopsa Indoor Coevorden is op zoek naar allerlei mensen. Het gaat van mensen die attracties bedienen, de bezoekers te woord staan in het onthaal, maaltijden helpen bereiden, zorgen dat het park netjes blijft, de shops uitbaten, enzovoort. Mensen op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk of zelfs een stage kunnen steeds solliciteren via www.plopsajobs.nl.

Sign-on bonus voor vaste functies

Voor de vaste functies voert Plopsa Indoor Coevorden opnieuw de ‘sign-on bonus’ in, een incentive die wordt uitbetaald op het moment dat een nieuwe werknemer het contract ondertekent. Zo zoekt het park op dit moment nog een medewerker animatie, een medewerker operations en een restaurantverantwoordelijke. “We stelden in het verleden vast dat het systeem van de sign-on bonus goed werkte. Helaas door de sluiting waren we genoodzaakt om dit programma tijdelijk stop te zetten. Met het opnieuw invoeren van sign-on bonussen willen we kandidaten, die het nodige Plopsa-DNA bezitten, overtuigen om voor ons te kiezen.”, aldus De Lepper.

De sign-on bonus wordt uitgereikt en uitbetaald na ondertekening van het contract, bij het uitbetalen van het eerste volledige maandloon. De bonus is bovendien variabel en wordt wekelijks herzien in functie van het aantal reacties om zo beter op vraag en aanbod in te spelen. Wie bij Plopsa Indoor Coevorden aan de slag mag, maakt kans om al snel tot 2.000 euro extra te krijgen. De sign-on bonus wordt vanaf heden bij elke vacature vermeld op de jobsite van Plopsa, te raadplegen via www.plopsajobs.nl