Volop kerst in de Plopsa-parken

Geniet van de mooiste kerst in de Plopsa-parken!
De kerstbomen zijn aangekleed, alle lichtjes fonkelen… kortom de Plopsa-parken zijn klaar voor een onvergetelijke kerstvakantie.
Plopsa Indoor Coevorden
Weer of geen weer… In het mooiste indoorpretpark van Nederland is het vanaf 19 december t/m 3 januari 2016 genieten van een warme, gezellige sfeer. Twee weken lang staat er heel wat sneeuwpret op het programma. Zin in een spannend kerstavontuur? Wickie de Viking verwelkomt iedereen tijdens zijn dagelijkse Wickie Show. Het sneeuwt erg vaak in Flake waar Wickie de Viking woont… geen wonder dat hij van sneeuw houdt!
Zin in nog een knotsgekke show? Beleef de dolle fratsen van Bumba, Bumbalu en al hun vriendjes tijdens de Bumba Show: Bumba gaat op reis.
Plopsa Indoor Coevorden zorgt dagelijks voor nog meer sneeuwpret: dans in de duizenden dwarrelende vlokjes voor een ultieme kerstbeleving! Daarnaast brengt de Kerstman iedere dag een bezoekje aan het indoorpretpark en dit t/m 31 december.
Plopsa Indoor Hasselt
Ook Plopsa Indoor Hasselt krijgt twee weken lang een kerstthema. Kabouter Klus wacht reeds in volle spanning om dagelijks een spannend kerstavontuur te beleven. Volg hem daarna naar het Dorpsplein om te dansen in de sneeuwvlokjes. Een fijne afsluiter van een onvergetelijk kerstfeest. Tenslotte maakt ook de Kerstman t/m 31 december elke dag zijn opwachting in het indoorpretpark.
Plopsaland De Panne
Wees van harte welkom in Winter Plopsaland van 19 december t/m 3 januari 2016! Wickie de Viking, Maya de Bij en alle andere figuurtjes trekken speciaal hun mooiste kerstoutfit aan. Droom samen met hen weg bij de bekende melodietjes en bewonder de dansjes van de kerstelfjes. Kom helemaal in wintersfeer op de ijspiste of neem een frisse duik op de vele, andere leuke attracties.
Opwarmen kan daarna bij de knisperende kampvuren met een warme chocomelk of breng een bezoekje aan Mayaland. Sluit de avond magisch af dankzij de feeërieke Winter Parade met de fonkelende verlichte kostuums!
De wintersfeer bereikt zijn hoogtepunt met de Kerst Nocturnes van 26 t/m 30 december 2015. Deze dagen is het park extra lang open en staat er heel wat winteranimatie op het programma. De magische avond wordt afgesloten met een spetterend vuurwerk.
Van 19 t/m 28 december 2015 staan Samson & Gert opnieuw in het Plopsa Theater met de ‘Samson & Gert Kerstshow’. Tickets zijn verkrijgbaar via plopsa.nl. Een toegangskaartje voor de show geeft recht op een hele dag pretparkplezier in Plopsaland De Panne.
Plopsaqua De Panne
Duik in de ultieme kerstsfeer van Plopsaqua De Panne en ga op spannend avontuur in het magische sneeuwlandschap van Wickie de Viking op de adembenemende attracties zoals Het Stormbad, de Wild River en Wickie’s Speeldorp.
Opgelet: De Plopsa-parken zijn gesloten op 25 december 2015 en 1 januari 2016.
Bron en foto: Plopsa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *