Scholenstaking: bezoekers krijgen 50% korting bij Plopsa

plopsa indoor

Ook bij de Plopsa Group is de scholenstaking in Nederland van aanstaande woensdag hot topic. In Plopsa Indoor Coevorden en Plopsa Indoor Hasselt krijgen bezoekers op woensdag 6 november 50% korting op hun toegangsticket.

Na enige verwarring de afgelopen dagen is het nu zeker: op woensdag 6 november leggen alle leerkrachten van het basis-, voortgezet- en speciaal onderwijs het werk neer tijdens de landelijke onderwijsstaking in Nederland. De deuren van nagenoeg alle scholen gaan dicht, wat voor veel leerlingen een vrije dag betekent. Zij kunnen terecht in Plopsa Indoor Coevorden en Plopsa Indoor Hasselt want bezoekers krijgen er die dag maar liefst 50% korting op hun toegangsticket ≥1m. Het speciale stakingsticket kan enkel online aangekocht worden via de officiële webshops van de parken.

Promocode STAKING

“Met de scholenstaking die eerder dit jaar in maart heeft plaatsgevonden hadden we deze actie voor het eerst uitgezet. We kregen toen veel positieve reacties en willen kinderen opnieuw warm maken om naar een Plopsa-park te komen op deze extra vakantiedag”, aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group.
De actie is enkel geldig in de webshops van Plopsa Indoor Coevorden en Plopsa Indoor Hasselt met de promocode ‘STAKING‘.

Meer info Plopsa Indoor Coevorden: https://www.plopsaindoorcoevorden.nl/nl/50-korting-scholenstaking-0
Meer info Plopsa Indoor Hasselt: https://www.plopsaindoorhasselt.be/nl/50-korting-scholenstaking

plopsa indoor achtbaan
plopsa indoor

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*