Plopsa vermindert capaciteit indoorparken door Coronavirus

Plopsa Group vermindert capaciteit indoorparken naar 950 personen gelijktijdig door advies overheid betreffende het coronavirus.

Op basis van het advies van de overheid in verband met het coronavirus om indoorevenementen met meer dan 1.000 personen niet te laten doorgaan, besliste de Plopsa Group zopas om de capaciteit van haar indoorparken in Nederland, België, Duitsland en Polen naar 950 personen terug te brengen.

Deze maatregel heeft betrekking op Plopsa Indoor Coevorden in Nederland, de Belgische parken Mayaland Indoor, Plopsaqua De Panne en Plopsa Indoor Hasselt, Holiday Indoor in Duitsland en Majaland Kownaty in Polen. Ook het Proximus Theater in De Panne volgt deze maatregel, een gepland concert aanstaande zaterdag wordt geannuleerd in verband met het nieuwe coronavirus.

“Op het eerste zicht, zien we hier geen problemen in.”, verklaart Plopsa-CEO, Steve Van den Kerkhof. “Het hoogseizoen is nog niet van start gegaan, de bezoekersaantallen van onze indoorparken overstijgen in deze tijd van het jaar zelden de kaap van 1.000 personen die op hetzelfde moment binnen zijn. Uiteraard blijven we dag per dag evalueren en vinden we het belangrijk het advies van de overheid te volgen.”, besluit Van den Kerkhof.
De Plopsa Group benadrukt dat tot nader order de seizoensopening – begin april – van de outdoorparken, Plopsaland De Panne, Plopsa Coo en Holiday Park, op basis van de huidige informatie niet in het gedrang komt.

Meer info: Plopsa.be

plopsa indoor

Lees ook: Plopsa bekroond met 5 Diamond Themepark Awards