Plopsa stunt opnieuw: korting per gescoord EK-doelpunt

plopsa indoor coevorden glijbaan

De Plopsa Group gelooft 100% in de EK-kansen van het Nederlandse elftal.

Om het grootste voetbalfeest van Europa nog leuker te maken, krijgen fans na elke gewonnen match 10% korting op Plopsa-tickets per doelpunt van de Nederlanders.

10% korting per doelpunt

Bij elke winnende wedstrijd van het Nederlandse elftal geeft Plopsa maar liefst 10% korting per doelpunt op tickets voor Plopsa Indoor Coevorden, maar ook voor Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaqua Landen-Hannuit en Plopsa Coo. Meteen na afloop van de match worden er unieke voordeeltickets in de webshops van de parken ter beschikking gesteld. Hoe meer doelpunten er vallen, hoe meer korting klanten krijgen.

“Scoort het Nederlandse elftal één doelpunt, krijgen de snelle kopers 10% korting. Scoren ze acht doelpunten, dan ontvangen ze maar liefst 80% korting! Een groot risico, maar het is het meer dan waard!”, lacht Koen de Lepper, Parkmanager van Plopsa Indoor Coevorden.

10 doelpunten

Winnen de Nederlanders met meer dan 5 doelpunten, dan worden er per winnende match 2021 unieke voordeeltickets aangeboden. Winnen ze met tien doelpunten of meer dan worden er 2021 voordeeltickets verkocht aan het symbolische bedrag van €1. De eerste match van de Nederlanders vindt zondag, 13 juni, om 21 uur plaats.