Plopsa-parken zijn omgetoverd in kerstsfeer

Plopsa-parken ondergedompeld in betoverende kerstsfeer

De Plopsa-parken worden deze kerstvakantie opnieuw omgetoverd tot magische winterlandschappen met extra animatie, feeërieke decoratie en een programma volledig aangepast aan de aankomende kerstperiode.

Plopsa Indoor Coevorden

Van 23 december tot en met 7 januari baadt Plopsa Indoor Coevorden in een warme, gezellige sfeer. Bezoekers kunnen er terecht voor uren kerstplezier en een gloednieuwe show met Maya, Wickie en Heidi. Daarnaast staan er dagelijks Meet & Greets op het programma met de Plopsa-figuren en kunnen de allerkleinsten Bumba bewonderen tijdens de Bumba Show. Tenslotte kunnen de gasten elke dag dansen in de dwarrelende sneeuwvlokjes op het Dorpsplein voor een nog groter wintergevoel en is het park zelfs voor het eerst op 25 december en 1 januari geopend!

Plopsa Indoor Hasselt

In Plopsa Indoor Hasselt viert Kabouter Klus van 23 december tot en met 7 januari Kerst met alle kinderen. Het Belgische indoorpark is ondergedompeld in een feeërieke kerstsfeer met dagelijks een spetterende Klus Show. Ook op 25 december en 1 januari kunnen bezoekers er terecht, voor nog méér winterplezier.

Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne is het enige Belgische outdoor-pretpark dat tijdens de kerstvakantie geopend is. Tot en met 7 januari kunnen bezoekers dan ook genieten van Winter Plopsaland. Het park wordt voor de gelegenheid aangekleed met duizend-en-één kerstlichtjes, ontelbare kerstbomen, knisperende kampvuren en een winterse decoratie. Daarnaast kunnen jong en oud zich uitleven op de gratis schaatspiste en kennismaken met verschillende ijsprinsessen, Eskimo’s, elfjes, rendieren en kerstfeeën. Bezoekers krijgen gedurende de kerstperiode ook de kans om de Kerstman op zijn troon te begroeten of hem te bewonderen tijdens de dagelijkse, fonkelende Winter Parade. Van 26 december tot en met 30 december vinden er winternocturnes plaats, waarbij de dag met een fantastisch vuurwerk wordt afgesloten.

Ook Plopsaqua, het waterpark dat vlak naast Plopsaland De Panne ligt, is klaar voor een schitterende periode met z’n unieke decoratie en besneeuwde landschappen. Daarnaast zorgen de adembenemende attracties zoals de wildwaterrivier, het Stormbad en de zes duizelingwekkende glijbanen voor een magische beleving voor alle bezoekers.

Voor meer informatie, het volledige programma en voordelige tickets voor Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne, kijk op www.plopsa.nl.