Plopsa Indoor Coevorden organiseert sollicitatieronde op achtbaan

Plopsa Indoor Coevorden is dringend op zoek naar werkkrachten, als bijbaan of in vast dienstverband, om het team te versterken.

In het kader hiervan organiseert het indoorpark op zaterdag 22 september een jobdag met een uiterst originele sollicitatieronde.​
Plopsa Indoor Coevorden heeft opnieuw heel wat evenementen gepland voor het najaar. Zo is er Halloween met Bumba, komen Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek en staat er een magische kerstperiode met Maya de Bij gepland. “Deze evenementen gaan uiteraard gepaard met een nood aan extra werkkrachten.”, aldus Rosalie Houtman, Parkverantwoordelijke van Plopsa Indoor Coevorden. “Als werknemer kom je terecht in een unieke, niet-alledaagse omgeving waar er steeds afwisselend werk aangeboden wordt.”, aldus Houtman.
Kandidaten kunnen aan de slag voor allerlei functies zoals het bedienen van een attractie, de verkoop van merchandising in de winkel, horeca of schitteren als figuur op het podium. Geïnteresseerden kunnen zowel aan de slag als bijbaan of in vast dienstverband.
Orgineel sollicitatiegesprek op rollercoaster
Gezien de funfactor van de werkomgeving, kiest Plopsa Indoor Coevorden ervoor om de sollicitaties door te laten gaan op de Wickiebaan. Sollicitanten kunnen ervoor kiezen hun sterkste punten in de verf te zetten tijdens een uitdagend gesprek op deze rollercoaster. Inschrijven voor de jobdag is verplicht via www.plopsajobdagen.nl. Voor vragen of meer informatie kan contact opgenomen worden via team@plopsa.be
wickiebaan