Een betoverende winter in de Plopsa-parken

De Plopsa-parken zijn tot het einde van de kerstvakantie gehuld in een winters jasje vol feeërieke decors, animatie en evenementen.

In Plopsaland De Panne zorgt Winter Magic voor de nodige magie, nieuw dit jaar is de spektakelshow ‘Luminaria’, die elke dag van de kerstvakantie op de gevel van Mayaland te zien zal zijn.

Nieuw: Luminaria

Tot en met 9 januari is Plopsaland De Panne omgetoverd tot Winter Magic, een wondermooi winterlandschap met honderden kerstbomen, duizend-en-één betoverende lichtjes, knisperende kampvuren en magische figuren. Nieuw dit jaar is de spektakelshow ‘Luminaria’, een kleurrijke videoprojectieshow vol muziek, licht en speciale effecten. Daarnaast zorgen ook het Lichtfestival, met verschillende verlichte sculpturen van de Plopsa-figuren, en de feeërieke schaatspiste op het Dorpsplein voor een ruim aanbod aan winterse activiteiten. Van 2 tot en met 6 januari komt Ketnet langs voor de succesvolle Ketnet Kerst Nocturnes, met Meet & Greets met de cast van #LikeMe en GameKeepers. De KetnetBand zorgt met een swingend liveoptreden voor de perfecte afsluiter van de dag.
Bovendien blijft Plopsaland De Panne voor het eerst ook na de kerstvakantie open, op woensdagen, gedurende de weekends en de volledige krokusvakantie.

Winter Magic in Plopsaland De Panne

Plopsa Station Antwerp viert voor het eerst Kerst

Plopsa Station Antwerp, in het stationsgebouw van Antwerpen-Centraal, mocht eind oktober de deuren openen. Het gloednieuwe indoorpretpark viert elke dag van de kerstvakantie Kerst met De Smurfen. Bovendien brengt van 25 tot en met 31 december de Kerstman een bezoek aan Plopsa Station Antwerp en aan Plopsa Indoor Hasselt. In de Plopsa-waterparken, Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannuit, kunnen bezoekers bijna elke dag van de vakantie waterpret tot 22 uur beleven.
Alle Belgische Plopsa-parken, Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Station Antwerp en Plopsaqua Landen-Hannuit, zijn trouwens op 25 december en 1 januari geopend. Plopsa Coo is momenteel gesloten en heropent met de paasvakantie.

Covid Safe Ticket en mondmaskerplicht

Om een van de Plopsa-parken te bezoeken, is een Covid Safe Ticket (Europees digitaal coronacertificaat) vanaf 16 jaar nodig. Het Covid Safe Ticket zal telkens bij de ingang van het park gecontroleerd worden. Bezoekers vanaf 6 jaar zijn daarnaast verplicht tot het dragen van een mondmasker. Alle informatie is terug te vinden op de websites van de verschillende parken.