De Plopsa-parken bieden tijdens de paasvakantie een overvloed aan magische evenementen

Vanaf 1 april 2023 start Plopsa de paasvakantie en het pretparkseizoen met verschillende paasevents.

In Plopsaland De Panne zullen Plop en Ketnet Junior een Paaseierenraap organiseren, en Plopsa Coo zal op 1 april opnieuw openen. Vanaf die datum kunnen bezoekers ook overnachten in nieuwe themachalets of een themacaravan in Plopsa Village.

Proximus Theater

Van 2 tot 16 april kan je in het Proximus Theater terecht voor een paasshow met Kabouter Plop, die het pretparkseizoen opent. Bovendien is er tijdens het paasweekend de Ketnet Junior Paaseierenraap met een interactieve liveshow met Kaatje, Kamiel & Viktor. Bezoekers kunnen ook kennismaken met de nieuwe horeca-punten Frituur De Spiegeltent en Bumba Snack in de nieuwe indoorzone Circus Bumba. De attracties in Circus Bumba zullen echter pas in de zomer openen.

Plopsa Hotel

Voor de paasvakantie heeft Plopsa een paasarrangement samengesteld in het Plopsa Hotel, inclusief toegang tot Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne, een ontbijtbuffet en ’s avonds een paasbuffet in het Le Grand Buffet-restaurant.

Plopsa Village

Vanaf 1 april zijn bezoekers welkom in de themachalets en themacaravan in Plopsa Village, waar ze kunnen overnachten in de Plop Chalet, de Bumba Chalet, de K3 Chalet of de Samson & Marie Caravan. Gasten krijgen toegang tot Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne.

Plopsa Indoor Hasselt

Van 1 tot en met 7 april en van 11 tot en met 16 april zal Kabouter Klus Plopsa Indoor Hasselt op stelten zetten met een te gek liveoptreden. Tijdens het paasweekend kunnen kinderen deelnemen aan de Ketnet Junior Paaseierenraap met Bing en de Smurfen en van heerlijke Libeert chocolade genieten.

Lees ook: Plopsaland De Panne zoekt medewerkers

Plopsa Station Antwerp

In Plopsa Station Antwerp, in het stationsgebouw van Antwerpen-Centraal, kunnen bezoekers hun favoriete helden ontmoeten, waaronder De Smurfen, Suske en Wiske, Maya de Bij en Bumba. Ook is er een Ketnet Junior Paaseierenraap. Tijdens het paasweekend kunnen bezoekers deelnemen aan de paaseierenraap en Bing en de Smurfen ontmoeten.

Plopsaqua

Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannuit bieden elke dag van de vakantie extra lang (tot 21u) waterplezier. Bezoekers kunnen genieten van spectaculaire glijbanen, het Stormbad met echte donder- en bliksemeffecten, waterspeeltuinen en ‘wild rivers’. Bij de eerste zonnestralen is het ook heerlijk wandelen in de buitenzones met verwarmd buitenbad.

Plopsa Coo

In Plopsa Coo wordt het paasfeest gevierd met een paaseierenraap. Het park heropent na een grondig winteronderhoud op 1 april en bezoekers kunnen met de BEL-RTL zetellift naar het hoogste punt van de Amblève-vallei gebracht worden voor een spectaculair uitzicht op de watervallen van ons land. Het park heeft meer dan 20 attracties voor de hele familie, waaronder de nieuwe achtbaan De Smurfer, die door het bos van Smurfenland gaat. Tijdens de volledige paasvakantie is er een Meet&Greet met Maya de Bij en tijdens het paasweekend kunnen de allerkleinsten deelnemen aan de paaseierenraap en genieten van heerlijke chocolade van Libeert. Let op: op 1 april is Plopsaland De Panne niet toegankelijk voor het grote publiek omdat het afgehuurd is. Raadpleeg voor meer informatie over evenementen, openingsuren en -dagen de website www.plopsa.be.

Gerelateerde berichten