Ridders en prinsessenfeest in Plaswijckpark

Heb je je altijd al een stoere ridder willen voelen of zo mooi als een beeldschone prinses? Binnenkort kan het in Plaswijckpark! Op zaterdag 18 en zondag 19 juni organiseert het familiepark een heel nieuw evenement; het Ridders en Prinsessenweekend!
Plaswijckpark zal dit weekend om 11.00 uur starten met een spannende roofvogelshow van ongeveer 45 minuten. De valkeniers nemen verschillende grote roofvogels mee en zullen allerlei leuke en interessante informatie hierover vertellen. En extra spannend: de kinderen mogen ook nog eens zelf mee doen met de show! Daarnaast kun je tussen 11.00 en 17.00 uur meedoen aan allerlei activiteiten. Denk hierbij aan een les ‘hoe word je ridder of prinses’, knutselactiviteiten in het Theeater, op de foto met een echte ridder en prinses, boogschieten en meer. Op zondag besluiten Plaswijckpark dit fantastische weekend om 16.00 uur met weer een spannende roofvogelshow.
Dus duik vast de verkleedkist in en ga op zoek naar jouw stoerste ridderpak of mooiste prinsessenjurk!
Plaswijckpark is dagelijks geopend van 10.00 en 19.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.plaswijckpark.nl of bel 010 – 418 18 36.